به گزارش خبرنگار ايرنا، ذوالفقار يزدان مهر روز چهارشنبه در نشست 2روزه معاونين دانشجويي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي سراسر كشور در سنندج افزود: از سال 88 تا 91 درآمد اختصاصي صندوق رفاه دانشجويان 2 هزار و 910 ميليارد ريال بود كه در سال 92 تا 95 اين ميزان به بيش از 10 هزار ميليارد ريال رسيد.
وي با بيان اينكه اين ميزان تا اول شهريور امسال به 11 هزار و 400 ميليارد ريال افزايش پيدا كرد، يادآور شد: دولت يازدهم نگاه ويژه اي به صندوق رفاه داشته است لذا در امر بودجه عمومي صندوق با رشد خوبي مواجه بوده ايم.
رئيس صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در ادامه به حمايت هاي خيرين و نهادهاي عمومي و مردم از صندوق رفاه دانشجويي اشاره كرد و گفت: از طريق نهادهاي عمومي و خيرين 2 هزار و 230 ميليارد ريال براي صندوق ظرفيت سازي شده است.
يزدان مهر همچنين با اشاره به پوشش 100 درصدي وام هاي دانشجويي دانشگاه ها تاكيد كرد: از لحاظ كمي و كيفي سعي شده كه متقاضيان وام هاي دانشجويي پوشش 100 درصدي داده شود و مبلغ وام ها نيز به صورت 100 درصدي افزايش يافته است.
رئيس دانشگاه كردستان نيز در اين نشست با بيان اينكه گسترش علم و فناوري از سياست هاي اصلي نظام است، گفت: كاهش يا افزايش ميزان علمي كشور حساسيت برانگيز است و همواره از دغدغه هاي رهبري معظم انقلاب(مدظله العالي) بوده است.
فردين اخلاقيان افزود: بسياري از مشكلات كشور از راه علم و فناوري امكانپذير است و جامعه علمي كشور در زمينه رشد و ارتقاي خود به پشتيباني و سرمايه گذاري نياز دارد و انتظار مي رود مسئولان در اين راستا تلاش بيشتري داشته باشند.
وي تاكيد كرد: كشور ما نيز بايد همانند كشورهاي پيشرفته از بحث علم و فناوري حمايت كند و اختصاص بودجه هايي در اين راستا موجب مي شود كه جامعه علمي كشور رشد خود را ادامه دهد.
به گزارش ايرنا، نشست 2 روزه معاونين دانشجويي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي سراسر كشور روز چهارشنبه با حضور رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت علوم و معاون وزير در سنندج آغاز شد.
در اين اجلاس 2 روزه معاون دانشجويي و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، مديران كل اين معاونت و معاونين دانشجويي دانشگاههاي سراسر كشور حضور داشته و در خصوص موضوعات دانشجويي و رفاهي دانشگاهها به تبادل نظر مي پردازند.
معاونين دانشجويي دانشگاه هاي كشور در روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه در كارگاه ها و دوره هاي آموزشي مختلف حضور خواهند داشت و در خصوص رونق فعاليت ها به بحث و تبادل نظر مي پردازند.
دانشگاه كردستان در سال 1355 كار خود را با عنوان دانشسراي عالي سنندج وابسته به دانشگاه تربيت معلم تهران آغاز و در سال 1370 وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ايران، اين مركز آموزش عالي را با عنوان دانشگاه كردستان معرفي كرد.
اين دانشگاه هم اكنون داراي بيش از 170 رشته شامل 51 رشته كارشناسي، 91 رشته كارشناسي ارشد و 29 رشته دكتري است و در هفت دانشكده با بيش از 300 عضو هيئت علمي به بيش از 10 هزار دانشجو خدمات تحصيلي ارايه مي كند.
علوم انساني و اجتماعي، ادبيات و زبان هاي خارجي، مهندسي،هنر و معماري، علوم پايه و منابع طبيعي هفت دانشكده اين دانشگاه است.
خبرنگار: افسانه گلباعي ** انتشار دهنده: مجيد سليماني
7348/9102
يك مسئول: درآمد صندوق رفاه دانشجويان به 11 هزار ميليارد ريال رسيد
۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۴:۲۷
کد خبر:
82641165
سنندج - ايرنا - مشاور وزير و رئيس صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: ميزان درآمد صندوق رفاه دانشجويان امسال به 11 هزار و 400 ميليارد ريال رسيده است.