به گزارش تارنمای این روزنامه صهیونیستی، « ژنرال مین اونگ هلینگ» فرمانده كل ارتش میانمار سپتامبر سال 2015 برای خرید سلاح از اسرائیل به سرزمین های اشغالی سفر و با مقام های نظامی از جمله رئیس ستاد ارتش این رژیم دیدار كرد.
از سوی دیگر، «مشعل السلمی» رئیس پارلمان عربی از سازمان ملل متحد و اتحادیه كشورهای جنوب شرق آسیا موسوم به آ.سه.آن خواست تا برای توقف نسل كشی مسلمانان در استان آراكان (راخین) در غرب میانمار اقدامی فوری انجام دهند.
رئیس پارلمان عربی اقدام نظامیان میانمار علیه مسلمانان روهینگیا را پاكسازی نژادی و مذهبی برنامه ریزی شده عنوان كرد و از سكوت جوامع بین المللی دربرابر نقض آشكار حقوق بشر ابراز نگرانی كرد.
السلمی از سازمان های بشردوستانه كشورهای اسلامی و بین المللی خواست تا به مدد مسلمانان روهینگیا شتافته و تا بازگشت این آوارگان به كشورشان، از هیچ گونه كمك رسانی غذایی و دارویی به آنها فروگذاری نكنند.
شورای حقوق بشر سازمان ملل در سال 2016 در گزارشی اعلام كرد مسلمانان روهینگیا و دیگر اقلیت های میانمار با نقض فاحش حقوق زندگی ،آزادی و امنیت از سوی نیروهای امنیتی و دیگر مقامات دولتی این كشور روبه رو هستند.
براساس گزارش كمیساریای پناهندگان سازمان ملل، در روزهای اخیر دهها هزار تن از مسلمانان روهینگیایی برای فرار از خشونت ها، با قایق و پای پیاده از مرز میانمار عبور كرده و وارد بنگلادش شده اند.
دولت میانمار چندی پیش اعلام كرد، در یك هفته تنش در استان راخین در شمال غرب كشور، بیش از 2 هزار و 600 واحد مسكونی در آتش سوخته است.
وضعیت جمعیت حدود یك میلیون و یكصد هزار نفری مسلمانان روهینگیایی و نحوه برخورد با آنها، بزرگ ترین چالش 'آنگ سان سوچی' رهبر ملی میانمار است كه برخی ها از او به دلیل سكوت دربرابر نارضایتی های مسلمانان انتقاد میكنند.
شبس**9363*1488*مترجم: محمد تدو* انتشار دهنده: بهمن بامداد**
تهران – ایرنا – روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» روز چهارشنبه نوشت: با وجود درخواست مكرر فعالان حقوق بشری برای توقف فروش تسلیحات اسرائیلی به میانمار، اما مقام های تل آویو همچنان به ادامه فروش جنگ افزار به این كشور جنوب شرق آسیا اصرار دارند.