۲۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۴۵
کد خبر: 82662417
T T
۰ نفر
ارسال 755 اثر به دبيرخانه همايش فعالان فضاي مجازي در قم

قم- ايرنا- رئيس اداره آموزش و فرهنگسازي فضاي مجازي مركز مديريت حوزه علميه خواهران گفت: 755 اثر به دومين همايش ملي فعالان فضاي مجازي، از سوي بانوان طلبه در قم رسيد.

به گزارش ايرنا، محمد تقي جليلي صفت روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اين كه دومين همايش ملي فعالان فضاي مجازي، 27 شهريورماه امسال به مدت 2 روز در قم برگزار مي شود افزود: 46 درصد از آثار رسيده در قالب وبلاگ نوشت، 25 درصد از طريق سامانه كوثرنت، 18 درصد كوتاه نوشت و11 درصد از پيام هاي كوتاه ساير شبكه ها بوده است.
وي ادامه داد: آثار رسيده به دبيرخانه اين همايش تا 25 شهريورماه داوري مي شود و از فعالان عرصه فضاي مجازي تجليل خواهد شد.
وي گفت: دومين همايش ملي فعالان فضاي مجازي با موضوع بازآفريني محتواي ديني در فضاي مجازي باعث توليد محتواي ديني شده است و در روز برگزاري همايش، 300 تن از فعالان عرصه فضاي مجازي در اين همايش شركت خواهند كرد.
جليلي صفت ادامه داد: در اين همايش به نقش زنان طلبه در فضاي مجازي، وبلاگ نويسي ديني، ضرورت و روش هاي جريان سازي مسائل زنان و نقش مخاطب در فضاي مجازي پرداخته مي شود و در كنار آن كارگاه هاي روايت تجربه ديني، شيوه هاي پاسخگويي به شبهات، داستان نويسي، الزام هاي حضور زنان در فضاي مجازي و نشست بيان تجربه از فعاليت در فضاي مجازي برپا مي شود.
وي با بيان اين كه در سامانه كوثر نت حوزه هاي علميه خواهران به نشاني www.kowsarblog.ir محتوا هاي مختلفي بارگذاري شده است گفت: 80 هزار محتوا در موضوع هاي مختلف از جمله مباحث ديني در خصوص همسرداري، فرزند داري، حجاب و عفاف، آسيب هاي اجتماعي و پاسخگويي به شبهات ديني توليد شده است.
وي تاكيد كرد: سامانه كوثر نت ويژه بانوان طلبه به مدت 2 سال است كه راه اندازي شده و به صورت جدي به دنبال آموزش هاي مهارت هاي فضاي مجازي و كيفي سازي مطالب هستيم.

** رئيس مركز فناوري اطلاعات مركز مديريت حوزه هاي علميه خواهران نيز در اين نشست خبري به ضرورت فعاليت در فضاي مجازي اشاره كرد و گفت: فضاي مجازي امروز نسبت به گذشته بسيار پررنگ است و علاوه بر نهادهاي ملي، مراجع تقليد به نقش موثر طلاب در اين فضا تاكيد بسيار كرده اند.
سيد علي طائي زاده، هدف از برگزاري دومين همايش فضاي مجازي را ايجاد شبكه اختصاصي حوزه هاي علميه ذكر كرد و گفت: بيش از 60 هزار بانوي طلبه در سامانه كوثر نت فعال هستند، همچنين 6 هزار وبلاگ در اين سامانه وجود دارد.
وي بيان داشت: در همين راستا 200 كارگاه براي مهارت افزايي در فضاي مجازي برگزار شده است.
وي با بيان اين كه بايد شاخص هاي الگوي زن مسلمان را در فضاي مجازي تشريح كنيم گفت: بر اساس نياز روز بانوان به مسائل، محتواهاي فرهنگي و اجتماعي در اين خصوص در فضاي مجازي بارگذاري مي شود.
وي از رونمايي موتور جستجوگر امين در روز همايش خبر داد و گفت: پرسش و پاسخ مسائل مختلف كه توسط مراجع و مراكز ديگر تهيه شده است در اين صفحه اينترنتي جمع آوري شده است و قابل جستجو به نشاني www.aminsearch.com است.
100 هزار بانوي طلبه در 480 مدرسه علميه مشغول به تحصيل هستند.
8138/ 1175 خبرنگار: فرزانه پيري ** انتشار: رضا عليمحمدي