۲۹ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۵۰
کد خبر: 82703041
T T
۰ نفر
لحظه شماري اهالي براي افزايش كيفيت آب شرب پلدشت

اروميه- ايرنا- مسئولان پلدشت در حالي بر قابل شرب بودن آب لوله كشي اين شهرو البته بهبود كيفيت آب با بهره برداري از طرح آب شيرين كن اين شهرستان تاكيد دارند كه نگراني از كيفيت آن، برخي از اهالي را مجبور به خريد و پرداخت هزينه هاي مازاد كرده است.

به گزارش ايرنا اصلي ترين نگراني اهالي پلدشت از كدر بودن رنگ آب و وجود جرم هاي آهكي در ظروف پخت و پز ناشي شده است و مسئولان نيز در تلاش براي تامين آب شربي در شان مردم اين شهرستان هستند اما به عقيده كارشناسان آبي كه با تانكر بين مردم توزيع مي شود نيز مناسب شرب نيستند.
يكي از اهالي پلدشت كه نگراني زيادي از كيفيت آب شرب اين شهرستان دارد به خبرنگار ايرنا گفت: تامين آب شرب مورد نيار به ويژه در فصل گرما هزينه هاي مازادي را براي اهالي دارد.
يكي ديگر از شهروندان پلدشتي نيز گفت: ظروف مورد استفاده براي پخت غذا و چاي در صورت مصرف آب لوله كشي اين شهرستان، جرم آهكي مي گيرد و براي تميز كردن آنها بايد از مواد شيميايي استفاده شود.
احمد مولايي گفت: برخي از خانواده ها كه قدرت مالي براي خريد آب به صورت آزاد را ندارند از آب لوله كشي جوشانده استفاده مي كنند اما نگراني در مورد كيفيت آب هميشه با آنان همراه است.
ناهيد حبيبي، يكي ديگر از اهالي نيز با اشاره به كدر بودن آب لوله كشي، اظهار كرد: اهالي بارها مسئولان مربوطه را در جريان گذاشته اند اما با وجود تلاش آنان، تاكنون هيچ نتيجه اي حاصل نشده است.
وي ادامه داد: اغلب مردم و مسئولان منطقه تسريع در رسيدگي به موضوع آب آشاميدني و بهبود كيفيت آن را خواستار هستند.
دكتر حسن شيري، رئيس شبكه بهداشت و درمان پلدشت نيز گفت: آب شرب اين شهر مشكل بهداشتي ندارد و اهالي پس از جوشاندن مي توانند با اطمينان آن را مصرف كنند.
فرماندار پلدشت نيز با اشاره به تاخير در راه اندازي دستگاه آب شيرين كن اين شهرستان با هدف بهبود كيفيت آب شرب، گفت: اين طرح به علت تغيير پيمانكار با تاخير مواجه شده اما با تحويل طرح به پيمانكار جديد، عمليات اجرايي آن دوباره از سر گرفته شده است و در آينده نزديك به بهره برداري مي رسد.
اكبر عبدالله نژاد افزود: با توجه به فاكتورهاي بهداشتي، آب شرب اين شهرستان مشكلي ندارد اما با هدف تامين آب شربي كه در شان مردم منطقه باشد، عمليات راه اندازي اين دستگاه آب شيرين كن از چند سال قبل آغاز شده است.
وي، اعتبار اين طرح را 30 ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: با بهره برداري از اين طرح بيش از 11 هزار و 500 نفر از اهالي اين شهرستان از نعمت آب آشاميدني سالم و بهداشتي برخوردار مي شوند.
به گزارش ايرنا در حال حاضر سه هزار و 300 خانوار شهري پلدشت براي تامين آب شرب مورد نياز خود روزانه بيش از 110 ميليون ريال هزينه مي كنند.
شهرستان پلدشت با بيش از 42 هزار نفر جمعيت در شمال آذربايجان غربي در حاشيه رود ارس واقع است.
7125/3072
** انتشار: عليرضا فولادي