اسماعیل بذرافشان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: كودكان دارای سوء تغذیه استان توسط مراكز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشكی به كمیته امداد این استان معرفی و پس از یك دوره 6 ماهه درمان دوباره مورد پایش و كنترل مركز بهداشت قرار می گیرند تا در صورت بهبودی كامل از چرخه حمایتی خارج و افراد دیگر جایگزین شوند.
وی گفت: طرح همسفره برای حضور فعال و گسترده حامیان در زمینه بهبود وضعیت كودكان دچار سوءتغذیه ناشی از نبود مواد غذایی در محل سكونت و ناآگاهیهای تغذیه ای در حال اجراست.
وی ادامه داد: با انعقاد قرارداد همكاری این نهاد و فروشگاههای زنجیره ای سراسرسیستان و بلوچستان تمامی خانوارهای دارای كودكان مبتلا به سوء تغذیه می توانند به فروشگاههای طرف قرارداد مراجعه و سبدغذایی خود را دریافت كنند.
وی ادامه داد: امسال زنان و كودكان دچار سوءتغذیه مناطق محروم استان علاوه بر سبد متعارف به ارزش 72 هزار تومان از كمك ویژه به ارزش 47 هزار تومان نیز برخوردار شدند.
معاون حمایت و سلامت خانواده كمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان با بیان اینكه سبدهای غذایی شامل برنج، روغن، ماكارونی، تن ماهی، لبنیات، حبوبات و گوشت قرمز است گفت: پنج میلیارد و 898 میلیون تومان اعتبار برای پیشگیری از سوء تغذیه كودكان این استان در6 ماهه نخست سالجاری اختصاص یافته است.
بذرافشان اضافه كرد: مردم نیكوكار سیستان و بلوچستان میتوانند با شماره گیری كد#2222*780* و یا با مراجعه به سایت همسفره www.hamsofreh.ir كمكهای خود را به دست كودكان نیازمندان برسانند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 كیلومتر مربع و بیش از 2 میلیون و 700 هزار نفر جمعیت ساكن در 19 شهرستان، پهناورترین استان كشور محسوب می شود.
هم اینك 246 هزار نفر در قالب افزون بر 103 هزار خانوار در استان زیر پوشش كمیته امداد سیستان و بلوچستان قرار دارند.
7316**6081 خبرنگار: عصمت جهانی** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
زاهدان - ایرنا - معاون حمایت و سلامت خانواده كمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان گفت: 12 هزار كودك دچار سوء تغذیه در مناطق شهری و روستایی این استان شناسایی شده اند كه هر 2 ماه یك بار حواله اعتباری خرید مواد غذایی از سوی این نهاد برای آنان صادر می شود.