به گزارش خبرنگار ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز دوشنبه در مراسم رونمایی سامانه آموزش مداوم روانشناسان و مشاوران در سازمان بهزیستی كشور افزود: این سامانه به منظور ارتقای كیفیت خدمات مشاوره مراكز بهزیستی، تبادل تجربیات، تسهیل فرآیند آموزشی روانشناسان و مشاوران و استفاده از ظرفیت انجمن ها و سازمان های مردم نهاد ایجاد شده است.
وی ادامه داد: باتوجه به روند تغییرات سریع در عوامل محیطی و صنعتی شدن زندگی، روزبروز شاهد رشد آسیب های اجتماعی هستیم.
محسنی بندپی تصریح كرد: برغم تعریف كامل سازمان جهانی بهداشت از سلامت مبنی بر برخورداری از سلامت اجتماعی ، جسمی، روحی و روانی ، ما خیلی اهمیت قضیه را درك نكرده ایم.
وی خاطرنشان كرد: پایبندی به تعریف كامل سلامت، نگاه سیستمی و فرآیند محور می طلبد.
رئیس سازمان بهزیستی كشور اظهارداشت: فقر، بیكاری، بی عدالتی، تبعیض، رشد مصرف مواد مخدر، افزایش طلاق و حاشیه نشینی از جمله شرایط جدید ی است كه با آن مواجه هستیم بنابراین سه استراتژی پیشگیری از بروز و شیوع آسیب های اجتماعی و معلولیت ها، مداخلات كیفی، تخصصی، بهنگام و استاندارد و استفاده از ظرفیت های علمی در دولت روحانی مدنظر قرار گرفت.
محسنی بندپی اضافه كرد: عوامل برهم زننده سلامت روان انسان ها از 15 سالگی شروع می شود كه این مساله، اهمیت مداخله بهنگام را روشن می سازد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به زلزله شب گذشته غرب كشور اشاره كردو گفت: گروهی از داوطلبان آلمانی برای كمك رسانی به زلزله زدگان، اعلام آمادگی كرده اند كه در حال فراهم كردن بستر حضور آنها در كرمانشاه هستیم.
** راه اندازی 150 مركز اورژانس اجتماعی در كشور
رئیس سازمان بهزیستی كشور گفت: 150 مركز اورژانس اجتماعی در 6 ماهه اول امسال راه اندازی شده كه برای مداخله بهنگام در موارد كودك آزاری، همسر آزاری و سالمند آزاری فعالیت می كنند.
وی خاطرنشان كرد: برای نخستین بار در این مراكز، بكارگیری نیروها براساس ضوابط خاص و برمبنای رشته تحصیلی است.
اجتمام*9185 ** 1418
خبرنگار: سادات حسینی خواه ** ناشر: مریم برزآبادی
رییس سازمان بهزیستی اعلام كرد:
اختلال روانی 23.4 درصدی جمعیت 15 تا 64 سال كشور
۲۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۲۱
کد خبر:
82729065
![اختلال روانی 23.4 درصدی جمعیت 15 تا 64 سال كشور اختلال روانی 23.4 درصدی جمعیت 15 تا 64 سال كشور](https://img9.irna.ir/old/Image/1396/13960822/82729065/N82729065-71988052.jpg)
تهران -ایرنا - رئیس سازمان بهزیستی كشور با اشاره به آمار 23.4 درصدی اختلال روان بین جمعیت 15 تا 64 سال، گفت: طبق آمارها، اختلالات روحی و روانی در شهر تهران، بین زنان و بین افراد دارای درآمد كمتر، بیشتر است كه باید از این یافته ها برای یك برنامه عملیاتی استفاده كنیم.