به گزارش خبرنگار ایرنا، اسحاق آل حبیب روز سه شنبه به وقت محلی در پاسخ به اهانت های نماینده رژیم سعودی در سازمان ملل كه در كمیته سوم و با موضوع بررسی قطعنامه پیشنهادی كانادا علیه رفتارهای حقوق بشری ایران مطرح شد، این مطلب را بیان كرد.
وی با اشاره به جمله ای از لئو تولستوی نویسنده و فیلسوف كه می گوید یك فرد متكبر خود را كامل می داند، افزود: این اصلی ترین آسیب است. این كار با تبدیل شدن به یك فرد بهتر به عنوان وظیفه اصلی در زندگی، تداخل می كند.
نماینده ایران ادامه داد: به نظر می رسد این موضوع برای كشورها هم برقرار باشد، آن هایی كه بر دیگران تمركز می كنند، در دیدن نقض حقوقی كه جلوی چشمانشان رخ می دهد، به سختی درمانده اند.
آل حبیب اضافه كرد: خود شیفتگی و تكبر، اغلب به از دست دادن استدلال و قضاوت صحیح منجر می شود.اگر یك دلیل بخواهیم كه نشان دهد كمیته سوم چقدر بیهوده شده است، بی توجهی به شرایط خاص عربستان برای آن كافی است.
وی اظهار كرد: عربستان سعودی یك قاتل بد كودكان كه چندی پیش به یك قاتل خوب كودكان ارتقا یافته، كودكان بی شماری را در یمن به قتل رسانده كه از مجموع كشتار القاعده، داعش و النصره بیشتر است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: با این حال، صرف میلیاردها دلار برای خرید سلاح های زیبا و تلاش شركت های تبلیغاتی غربی نمی تواند چهره واقعی عربستان را پنهان كند كه پول آن نیز فرقه گرایی در خلیج فارس، خاورمیانه و جهان را به همراه دارد.
آل حبیب تصریح كرد: شباهت جنایاتی كه داعش و سعودی ها همچون سربریدن مرتكب شده اند، تصادفی نیست. آنها در یك ایدئولوژی مشترك و جهان بینی قرار دارند كه دیگر مسلمانان و غیر مسلمانان را كافر و مرتد می دانند.
وی درباره شواهد نقض حقوق بشر توسط عربستان سعودی گفت: آیا تعداد قابل توجهی از كودكان یمنی كه توسط موشك های عربستان سعودی كشته شده اند (به زیبایی ساخته شده در ایالات متحده و بریتانیا) به اندازه كافی قوی نیستند تا چهره واقعی ریاض را فاش كنند؟ آیا هزاران تن از كودكان سوریه كه توسط تروریست هایی كه با ایدئولوژی سعودی ها پرورش یافته، مجهز و گسیل شده اند، به اندازه كافی برای ریاكاری در مورد حقوق بشر نیست؟
سفیر ایران اظهار كرد: آیا نقض سازماندهی شده حقوق بشر اقلیت ها در عربستان به اندازه كافی برای هشدار دادن به جهان كفایت نمی كند؟ آیا سكوت در برابر نسل كشی در شرق عوامیه به اندازه كافی قوی نیست؟
آل حبیب ادامه داد: آیا خاموش كردن بی رحمانه همه مخالفان كه جرأت انتقاد از خانواده مورثی و غیر انتخاباتی سلطنتی را ندارند، متحدان سعودی را نگران نمی كند؟ آیا برده داری رسمی صدها هزار زن و دختر كارگر مهاجر در عربستان سعودی و شرایط زندگی نامطلوبشان، از طبیعت وحشتناك نظام سعودی سخن نمی گویند؟
وی تاكید كرد: اگر عضویت سعودی ها در القاعده، داعش، جبهه النصره و سایر سازمان های تروریستی در سراسر جهان، ذهنیت مخرب سعودی ها را بازتاب نمی دهد، پس، چیزی به طور جدی به اشتباه می رود و پس از آن، جهان باید منتظر بدتر شدن نقض حقوق بشر و حتی جنایات جدی تر باشد.
نماینده ایران خاطرنشان كرد: لازم است رژیم سعودی از اهانت و تمسخر جامعه بین المللی بازداشته شود، بودن سعودی ها به عنوان شریك جامعه جهانی برای مبارزه با تروریسم، استهزاء تلخی برای بشریت، حقوق بشر، عدالت و صلح است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در نشست كمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد كه صبح سه شنبه به وقت محلی برگزار شد، عبدالله المعلمی نماینده دائم عربستان سعودی با تكرار ادعاهای واهی ایران را ناقض حقوق بشر دانست و مدعی شد این رفتار را به سایر كشورهای منطقه هم كشانده است.
1429 **شبس*1488 *انتشار دهنده: عزیز موسوی
در پاسخ به اهانت سعودی ها؛
سفیر ایران در سازمان ملل: ادعای مبارزه عربستان با تروریسم، استهزاء تلخ بشریت است
۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۰:۵۲
کد خبر:
82731128
نیویورك- ایرنا- قائم مقام نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با انتقاد از نهادهای حقوق بشری در نادیده گرفتن جنایات سعودی ها علیه هزاران كودك یمنی، گفت: بودن عربستان به عنوان شریكی در مبارزه با تروریسم، استهزاء تلخ بشریت، حقوق بشر، عدالت و صلح است.