به گزارش ايرنا، اعضاي شوراي شهر مرند در نشست اين هفته خود تصميم گرفتند كه كميسيون عمران و معماري به رياست فرامرز آخوندي، كميسيون سلامت و محيط زيست به رياست اكبريحيوي، كميسيون بحران و پدافند غيرعامل به رياست مهدي عليپور، كميسيون زيباسازي و گردشگري به رياست مقصود استادي، كميسيون اجتماعي فرهنگي، ورزشي و خانواده به رياست محمد بخشي، كميسيون حقوقي و املاك به رياست محمدتقي طهماسب پور و كميسيون برنامه ريزي بودجه و سرمايه گذاري به رياست يدالله هاشم زاده باشد.
**دست هايي عليه شهردار در كار است
نائب رئيس شوراي اسلامي شهر مرند، در ابتداي جلسه با انتقاد به عملكرد شوراي شهر ابراز داشت: شهردار فعلي شهر مرند با بيش از دو دهه فعاليت در بدنه شهرداري، از تحولات و اقدامات شهرداري آگاه است و خود مي تواند با تدابيري، تصميمات لازم را در زمينه خدمات شهري اتخاذ كند.
مهدي عليپور با انتقاد از اين شايعه كه گفته مي شود اعضاي شوراي شهر مرند نفرات خود را وارد شهرداري كرده اند، افزود: بيش از 500 نفر از كاركنان شهرداري به علت عدم دريافت حقوق خود با مشكلاتي روبه رو هستند، اگر نفراتي نيز توسط اعضاي شورا به شهرداري معرفي شده اند، علني شود.
وي از وضعيت نامناسب شهر در زمان بارش برف نيز انتقاد و تاكيد كرد: شهردار مرند فرد كاري است، اما نيروهاي كاري در شهرداري به كارگيري نمي شوند، به نظر مي رسد افرادي در شهرداري، همكاري نمي كنند و دست هايي در كار است تا نسبت به موفقيت شهرداري فعلي سنگ اندازي كنند.
عليپور همچنين عدم پاسخگويي نسبت به بازگشايي جايگاه گازرساني در ورودي شهر، سد معبر، روشن شدن تكليف پروژه جواهر در مركز شهر را از ديگر مشكلات پيش روي شهر برشمرد و بر ضرورت رفع هر چه سريع تر آن تاكيد كرد.
وي در ادامه با اشاره به سيماي بد منظر شهري تشريح كرد: بايد يك حركتي در مجموعه شهرداري صورت بگيرد، اما مركز شهر مرند به مركز داربست تبديل شده است.
نائب رئيس شوراي اسلامي شهر مرند ادامه داد: واحد زيباسازي شهرداري مرند بايد نسبت به ساماندهي مركز شهر مرند اقدام كند اما اين مجموعه خود يكي از واحدهاي بدهكار است.
**انتقاد از شورا به مساله شخصي تبديل نشود
رئيس شوراي اسلامي شهر مرند نيز خاطرنشان كرد: اگر عضوي از شوراي شهر مرند سوالي از مديران شهري دارد بايد به صورت كتبي سوال خود را مطرح كند تا مديران پاسخگو باشند.
اكبر يحيوي تاكيد كرد: بايد مشكلات شهري با بررسي كارشناسي و به صورت مصوبه در صحن شوراي شهر حل و فصل شود.
يحيوي عنوان كرد: شهرداري مرند9 ميليارد ريال به سازمان همياري بدهكار است و مبلغي كه بابت تهيه نردبان هيدروليك آتش نشاني به حساب شهرداري واريز شده بابت اين بدهي برداشت شده است، اما خريد نردبان هيدروليك در بودجه سال آتي عملياتي مي شود.
رئيس شوراي اسلامي شهر مرند با بيان اينكه ما نسبت به امضاهايي كه زديم پاسخگو هستيم، ابراز كرد: نبايد به بي اعتمادي در شهر نسبت به شوراي شهر دامن بزنيم، اگر اعضاي شوراي شهر پيشنهاد و نقطه نظري دارند ابتدا در صحن علني مطرح و اگر اجرايي نشد نسبت به انتقاد اقدام كنند.
يحيوي همچنين گفت: رسانه ها اعتبار شوراي اسلامي شهر را حفظ كنند، چرا كه رسانه ها چشم بيدار جامعه هستند، انتقادها به شورا و اعضاي شوراي شهر به مساله شخصي تبديل نشود.
**شهرداري مرند گرفتار عقود ناقص است
عضو شوراي اسلامي شهر مرند نيز در ادامه درباره وضع نامناسب داربست هاي نصب شده در مركز شهر گفت: نبود سازه هاي شهري در شهر مرند موجب نصب داربست هاي فلزي در شهر مي شود، اما پيشنهاد مي شود اين مصوبه را در شورا تصويب كنيم كه نصب داربست توسط ادارات و افراد حقيقي و حقوقي در مركز شهر به جز شهرداري، ستاد نماز جمعه و بسيج ممنوع شود.
مقصود استادي با بيان اينكه به علت كمبود بودجه امكان تخصيص بودجه هاي كلان براي زيباسازي شهر ميسر نيست، ابراز كرد: برخي المان شهري از سطح شهر جمع آوري شده و در پاركينگ ها نگهداري مي شود كه پيشنهاد مي شود اين المان ها در ميادين شهر نصب شود.
فرامرز آخوندي، عضو ديگر شوراي اسلامي شهر مرند نيز خواستار حضور شهردار مرند در جلسات شورا شد و گفت: پيشنهاد مي شود كميته انضباطي و تشويقي جهت بررسي عملكرد كارشناسان شهرداري تشكيل شود تا شاهد كاهش گزارش هاي نادرست باشيم.
محمدتقي طهماسب پور، سخنگوي شوراي اسلامي شهر مرند نيز گفت: شهرداري مرند گرفتار عقود ناقص به سبب عدم اشرافيت بر مسائل شده است، حداقل بايد از كارشناسان زبده در عقد قراردادها استفاده كرد.
وي با بيان اينكه قراردادهاي خصوصي به ضرر كارگران است، اظهار كرد: در قراردادهاي عقد شده بين شهرداري مرند و پيمانكار، راه هاي فرار و سكوت قانون به نفع پيمانكار وجود دارد كه تعداد آن ها بيش از انگشتان دو دست است.
عضو شوراي شهر مرند با اشاره به اينكه شورا حق دخالت امور اجرايي ندارد، اظهار كرد: اما شورا با نظارت دقيق مي تواند جلوي هرگونه آسيب ها را در عقد قراردادها بگيرد، از اين پس هر گونه قرارداد شهرداري با ساير نهادها از فيلتر شورا عبور مي كند و تشكيل كميسيون حقوقي شورا، فيلتري مناسب براي جلوگيري از خطاهاي گذشته خواهد بود.
شهرستان مرند با حدود 250 هزار نفر جمعيت از شهرستان هاي مهم آذربايجان شرقي است كه در فاصله 70 كيلومتري شمال غرب تبريز واقع شده است.
تنظيم:عزيزي راد ** انتشار: رستگار
518/6183
![شوراي شهر مرند؛ از تشكيل كميسيون ها تا موضع گيري درباره شهرداري شوراي شهر مرند؛ از تشكيل كميسيون ها تا موضع گيري درباره شهرداري](https://img9.irna.ir/old/Image/1396/13960920/82759544/N82759544-72044855.jpg)
تبريز - ايرنا - شوراي اسلامي شهر مرند در هفته جاري شاهد طيف متنوعي از اتفاقات مانند انتخاب روساي كميسيون ها تا اختلاف نظرها و موضع گيري ها در خصوص عملكرد شورا و شهرداري بود.