۲۳ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۱۳
کد خبر: 82828856
T T
۰ نفر
مصرف 'گل' بین دختران افزایش یافته است

تهران - ایرنا - مشاور امور زنان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی بدون اشاره به آماری خاص گفت: همزمان با افزایش مصرف دخانیات، مصرف ماده روانگردان «گل» بین دختران افزایش یافته است.

ساره محمدی در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: این یك واقعیت است كه آسیب های اجتماعی در بین دختران و زنان رو به افزایش است. یكی از این آسیب ها رو آوردن آنان به سیگار، قلیان و مواد مخدر است و به خصوص مصرف مواد صنعتی و روانگردان بین دختران بیشتر شده است كه آسیب آن به مراتب بیشتر از مواد مخدر سنتی است.
وی ادامه داد: واقعا رسیدگی به این آسیب ها در كشور جای كار دارد. بسیاری از مسئولان از این مسائل غفلت كرده اند و متاسفانه از دوران مدرسه دختران غفلت كرده ایم. باید حتی از دوران كودكستان و مهدها آموزش های لازم را برای پیشگیری از این آسیب ها به دختران ارائه كنیم.
مشاور وزیر بهداشت گفت: متاسفانه در سنین نوجوانی و جوانی و در بین قشر دانشجو و تحصیلكرده هم این نوع آسیب های اجتماعی در بین دختران دیده می شود، در واقع فرقی از این نظر بین دختران با سطوح تحصیلی مختلف وجود ندارد.
محمدی افزود: گاهی در سطوح اقتصادی بالاتر یكسری آسیب ها و مصرف مواد خاص را می بینیم، به عنوان مثال مصرف ماده روانگردان گل در بین دختران و از جمله دختران خانواده های با وضع اقتصادی بالا بیشتر شده است و باید هم معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، هم وزارت بهداشت، هم وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش با همكاری هم و دست به دست هم فضاهای بین وزارتخانه ای را بردارند و برای جوانان كاری كنند.
وی گفت: دستگاه های مختلف مسئول می توانند یك طرح یا بسته اجرایی مشترك برای كاهش آسیب های اجتماعی، آموزش نوجوانان و جوانان و توجه به آنان داشته باشند. این دختران، مادران آینده این مملكت هستند و اگر دچار آسیب باشند، آینده كشور به مخاطره خواهد افتاد.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام ستاد مبارزه با موادمخدر، حدود دو میلیون و 808 هزار مصرف كننده مواد مخدر در كشور وجود دارد و بالاترین مصرف مواد مخدر با بیش از 66 درصد مربوط به تریاك است.
بر این اساس در بین مصرف كنندگان مستمر، پس از تریاك، مصرف خانواده حشیش و گل با فراوانی 4.4 درصد رتبه دوم را دارد. اغلب مصرف كنندگان گل مردان، افراد دارای تحصیلات دیپلم و زیردیپلم و مجردها هستند.
همچنین بر اساس نتایج پیمایش ملی اعتیاد، 14.8 درصد از مصرف كنندگان مواد روانگردان گل دانشجو و 3.7 درصد آنان دانش آموز هستند.
خبرنگار: افشین شاعری ** ناشر: مریم برزآبادی
اجتمام 3063 ** 1418
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
۰ نفر