۲۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۴۶
کد خبر: 82830795
T T
۰ نفر

اعتراض رانندگان تاكسي به فعاليت اسنپ در قم

۲۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۴۶
کد خبر: 82830795
اعتراض رانندگان تاكسي به فعاليت اسنپ در قم

قم- ايرنا- جمعي از رانندگان تاكسي بي سيم و تلفني قم روز سه شنبه با تجمع درمقابل شهرداري ،اعتراض خود را به فعاليت اسنپ ( تاكسي اينترنتي) اعلام كردند.

به گزارش ايرنا، رانندگان تاكسي با خودروهاي خود به صورت هماهنگ ازبلوار پيامبر اعظم (ص) وارد ميدان مطهري و خيابان خاكفرج قم شدند تا از اين طريق اعتراض خود را به مسئولان شهرداري برسانند.
رانندگان با نصب دست نوشته هايي برروي خودروهاي خود، از اينكه اسنپ بدون هماهنگي و اخذ مجوز از سازمان تاكسي راني درقم فعاليت مي كند، ابراز نارضايتي كردند.
يكي از رانندگان تاكسي بي سيم در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اسنپ ( تاكسي اينترنتي )مجوزي از شهرداري قم ندارد با اين وجود به راحتي در سطح شهر درحال ارائه فعاليت با كم ترين قيمت است. مردم بايد بدانند كه اين شركت ها بعد از اين در جامعه شناخته شدند ، اقدام به افزايش قيمت مي كنند.
يكي ديگر از رانندگان تاكسي دراين باره گفت: مردم به راحتي به رانندگان اسنپ اعتماد مي كنند رانندگاني كه به صورت شخصي و تنها زير نظر شركت خصوصي كه اصلا مجوزي ندارد فعاليت مي كند.ما رانندگان زيرنظر شهرداري فعاليت مي كنيم در صورتي كه مشكلي ايجاد شود ، مي توانند به راحتي از حق خود دفاع كنند.
وي افزود: ايجاد اشتغال در جامعه زماني كه باعث مشكل براي يك مجموعه فعال درشهر شود ، اخلاقي نيست وما رانندگان مطالبه گر حقمان هستيم، چندين سال است كه به مردم بر اساس تعرفه هاي مشخص خدمات داده ايم اما امروز عده اي بدون مجوز فعاليت ما را با مشكل مواجه كرده اند.
يكي ديگر از رانندگان تاكسي گفت: افرادي كه به عنوان راننده در اسنپ فعاليت مي كنند، شغل دوم شان هست ،اين در حالي است كه رانندگان تاكسي قم تنها از اين راه امرار معاش مي نمايند.
مديرعامل سازمان نظارت ومديريت برتاكسيراني شهرداري قم در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: شركت هاي اينترنتي مجوز نرم افزاري دارند ولي مجوز حمل و نقل ندارند و در حال حاضر كار آنها خارج از ضوابط قانوني است.
مرتضي عزتي افزود: شركت هاي اينترنتي بايدطبق قانون از شهرداري و سازمان تاكسيراني مجوز حمل و نقل و جابجايي مسافر را بگيرند يا با شركت هاي حمل و نقل موجود دراين قم قرارداد ببندند.
وي ادامه داد: در حال حاضر شهرداري قم پيگير فعاليت شركت هاي اينترنتي است و در چارچوب قانون به صورت جد موضوع را پيگيري مي كند.
وي با اشاره به اين كه درآمد رانندگان تاكسي با فعاليت شركت هاي اينترنتي غيرقانوني كم شده است گفت: رانندگان نيز مي توانند همگام با تكنولوژي درچارچوب قوانين خدمات را به مردم دهند و آماده همكاري با اين شركت ها هستيم در صورتي كه مجوز هاي مربوطه را دريافت كنند.
عزتي تاكيد كرد: شركت هاي اينترنتي با اتومبيل هاي شخصي كار مي كنند كه بايد نوع بيمه ها و گواهينامه ها و شناسنامه دار كردن خودروها مورد تاييد سازمان تاكسيراني قرار گيرد چرا كه حمل و نقل مسافر با خودروي شخصي مستلزم جريمه است.
وي خاطرنشان كرد: نرم افزار خوش ويژه حمل و نقل اينترنتي شهري با عنوان موبايل تاكسي يا تاكسي اينترنتي مجوز از تاكسيراني قم گرفته است و درحال فعاليت در سطح شهر است از اين رو آماده همكاري با شركت هاي اينترنتي در حوزه حمل و نقل هستيم.
هم اكنون 6 هزار تاكسي در سطح شهر قم فعال است كه اين تعداد شامل 2 هزار و 300 تاكسي خطي، 2 هزار و 400 تاكسي گردشي و يك هزار دستگاه تاكسي بيسيم و باقيمانده تاكسي‌ها بين قم و شهرهاي اقماري مي باشد.
8138/ 6133/ گزارش: فرزانه پيري **انتشار-مسلمي