۱ تیر ۱۳۹۷، ۸:۰۰
کد خبر: 82949227
T T
۰ نفر
تقویت اقتصاد خانواده دغدغه اصلی دولت است

مهاباد- ایرنا- معاون رییس جمهوری در امور مجلس با تاكید بر اینكه دولت رسالت خود را خدمت به مردم می داند، گفت: تقویت اقتصاد خانواده دغدغه اصلی دولت تدبیر و امید است.

حسینعلی امیری شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در شهرستان اشنویه از توابع آذربایجان غربی بیان كرد: برداشت 1.5 میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی با لایحه دولت، موافقت رهبری و تصویب مجلس نیز با هدف توسعه متناسب كشور و تقویت اقتصاد خانواده انجام شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح اشتغال پایدار، افزود: دولت تدبیر و امید برای ایجاد اشتغال روستایی، عشایری و مرزی نیز برنامه اشتغال فراگیر را در دست اجرا دارد كه منابع آن از محل صندوق توسعه ملی تامین شده است.
امیری با بیان اینكه تولید محصولات كشاورزی در استان ها با توجه به مزیت های اقتصادی آنها از رویكردهای دیگر دولت برای تقویت اقتصاد خانواده به شمار می رود، بیان كرد: دولت به بخش كشاورزی به عنوان یكی از راهكارهای توسعه اقتصادی كشور توجه ویژه دارد.
معاون رییس جمهوری در امور مجلس، تحقق شاخص های اقتصاد مقاومتی را راهبرد دولت در برهه كنونی دانست و گفت: حمایت از تولید داخلی و بخش خصوصی از مهم ترین رویكردهای دولت محسوب می شود.
وی با اشاره به اینكه آمریكایی ها به دنبال تضعیف اقتصاد ملی ایران هستند، اضافه كرد: آنان از طریق فشارهای اقتصادی، تضعیف اتحاد ملی را نیز دنبال می كنند.
وی به خروج آمریكا از شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز اشاره كرد و گفت: ترامپ در اصل به حقوق بشر اعتقادی ندارد و بودن یا نبودنش در این شورا چندان مهم نیست.
امیری با تكرار فرمایشات رهبری مبنی بر قابل اعتماد نبودن آمریكا، بیان كرد: خروج آمریكا از معاهدات، نشانه بی احترامی سران این كشور به مقررات بین المللی است.
به گزارش ایرنا وزیر خارجه آمریكا و نماینده آمریكا در سازمان ملل متحد چند روز قبل با قرائت یك بیانیه مطبوعاتی، تصمیم دولت ترامپ برای خروج آمریكا از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در حمایت از رژیم صهیونیستی را اعلام كردند.
بر اساس قوانین سازمان ملل متحد، جای خالی ایالات متحده در شورای حقوق بشر از طریق برگزاری انتخابات در مجمع عمومی در میان كاندیداها در گروه اروپای غربی و دیگر گروه ها پر خواهد شد.
پیش از این هم آمریكا در حمایت از رژیم صهیونیستی از سازمان یونسكو خارج شده بود.
3072/3093