۵ تیر ۱۳۹۷، ۲۲:۳۲
کد خبر: 82954091
T T
۰ نفر
معاون وزيركار: مسائل ملي فداي بروكراسي اداري نشود

سنندج - ايرنا - معاون امور تعاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: لازم است مسئولان استان ها زمينه هايي را فراهم كنند تا مسائل ملي از جمله برنامه هاي اشتغال دولت فداي بروكراسي اداري نشود و تحرك پذيري در اجراي طرح هاي اشتغالزا بيشتر شود.

به گزارش سه شنبه شب خبرنگار ايرنا، سيد حميد كلانتري عصر امروز در هفتمين كارگروه اشتغال استان كردستان، طرح پايدار روستايي را يك طرح ملي و مورد تاكيد همه مسئولان كشور دانست و افزود: كردستان جز 6 استان برتر كشور از نظر تحرك و پويايي در اجراي اين طرح است.
وي يادآورشد: هنر مديريت استان و دستگاه هاي اجرايي در اين است كه با رفع موانع، سرعت انجام كار را همراه با كيفيت در پرداخت بيشتر كرده و در شرايط سخت ابعاد مختلف اجراي طراح را همراه با كيفيت و كميت به پيش ببرند.
معاون امور تعاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي توضيح داد: هدف اين طرح ايجاد اشتغال پايدار در روستاها است نه سبقت گيري شهرستان ها از هم براي جذب بيشتر اعتبارهاي بي هدف ، از اين رو بايد مساله توجه به كميت و كيفيت كه مورد تاكيد اعضاي شوراي عالي اشتغال كشور از جمله رئيس جمهوري است، در آن محقق شود.
كلانتري ادامه داد: طرح اشتغال پايدار روستايي امتياز ويژه اي براي روستائيان است تا بتوانند با استفاده از اين امكانات در كنار اينكه براي خود و ديگر اهالي روستا اشتغال ايجاد مي كنند در راستاي جلوگيري از مهاجرت نيز اقدام كنند.
وي درباره همكاري بانك ها با اجراي اين طرح گفت: بانك ها بايد فرض را بر اين بگيرند افرادي كه براي دريافت تسهيلات اقدام مي كنند توان باز پرداخت آن را دارند ضمن اينكه براي حل مشكلات جامعه و بيكاري در كشور همكاري بيشتري داشته باشند.
معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي افزود: روند انجام طرح اشتغال پايدار روستايي اكنون در حال سرعت گرفتن است و با توجه به اينكه مدت زمان آن از آخر تير به پايان مرداد موكول شده انتظار مي رود استانداران، فرمانداران، مديران دستگاه هاي اجرايي و بانك ها با تسلط بيشتري روند آن را پيش ببرند.
كلانتري گفت: به منظور حمايت از فرمانداران و دستگاه هاي اجرايي براي هر كدام از شهرستان ها كه بتوانند تا آخر تير بالاي 80 درصد از سهميه تخصيصي خود را جذب و پرداخت كنند استفاده بدون محدوديت 20 درصد باقي مانده تا آخر مرداد فراهم مي شود.
وي بر پيگيري طرح هاي پيشنهاد شده به كارگروه ملي از سوي دستگاه هاي اجرايي استان كردستان تاكيد كرد و يادآور شد: در كنار اين بايد به تعاوني هاي كار آمد و محصول محور به ويژه در حوزه روستايي توجه كرد تا بتوان نقش ارزش افزوده محصولات كشاورزي را در معيشت روستاييان بيشتر كرد.
به گزارش ايرنا، طرح اشتغال پايدار روستايي استان كردستان با 2 هزار و 600 ميليارد ريال اعتبار 3.1 درصد از سهم كشور را به خود اختصاص داده و تاكنون يك هزار و 300 ميليارد ريال آن به بانك هاي عامل تخصيص داده شده است.
تاكنون ميزان پرداختي اين تسهيلات به 14 درصد ميزان تخصيص يافته معادل 195 ميليارد ريال رسيده كه اين ميزان تسهيلات به 249 طرح پرداخت شده تا با اجراي آنها براي 579 نفر شغل ايجاد شود.
شبد**3034 /9102 **1010
۰ نفر