۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۵۹
کد خبر: 82954907
T T
۰ نفر
دامداران خراسان جنوبي خواستار رفع مشكلات خود شدند

بيرجند - ايرنا - تعدادي از دامداران خراسان جنوبي روز چهارشنبه با تجمع در اداره كل دامپزشكي استان خواستار رسيدگي مسئولان امر به مشكلات صنفي خود شدند.

به گزارش ايرنا اين تجمع با حدود 50 نفر از نمايندگان دامداران استان در محل نمازخانه اداره كل دامپزشكي استان برگزار شد.
حجت الاسلام علي حيدري مسئول نمايندگي مقام معظم رهبري در دامپزشكي خراسان جنوبي، دكتر سيد جلال مدرسي معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي و رئيس و مدير عامل اتحاديه دامداران استان در اين جمع حضور يافتند.
رئيس اتحاديه دامداران خراسان جنوبي در اين تجمع با بيان اينكه مطالبه گري حق مردم است و دولت بايد پاسخگوي مطالبات مردم باشد، گفت: رهبر معظم انقلاب همواره در اين زمينه تاكيد دارند و مسئولان نبايد بگذارند تا مشكلات گريبانگير شود.
حجت الاسلام سيد محمود موسوي رستگار افزود: امروز دامداران سراسر استان از دامپزشك مجرب برخوردار نيستند و افرادي هم كه به عنوان دامپزشك خدمت مي كنند هيچ تجربه اي ندارند به طوري كه كارگر گاوداري تخصص بيشتري در همه زمينه ها دارد.
وي ادامه داد: دامداران از دامپزشك و داروخانه كشيك بهره مند نيستند و دامپزشك هايي هم كه هستند بيشتر در مطب ها به سر مي برند و حيوانات خانگي را معاينه مي كنند.
وي اظهار داشت: كار دامداران به جايي رسيده است كه در صورت مريضي دام، راضي به مرگ او مي شوند زيرا درمان دام با صرفه نيست.
موسوي رستگار تصريح كرد: بخشي از گلايه هاي ما به دولت برمي گردد و بايد استانداري صداي ما را به بالادستي ها برساند.
وي اضافه كرد: گراني نهاده هاي دامي و خصوصا داروها دامداران را مجبور به كشتار دام هاي جوان شيرده مي كند زيرا كشتار باصرفه تر از فروش شير است و بايد فكري برداشت.
وي از اداره پشتيباني امور دام استان هم گلايه كرد و افزود: گاهي اوقات نهادي كه بايد از ما پشتيباني كند به فكر سودجويي است و اينها همگي مشكل 20 ساله دامداران را افزايش مي دهد.
رئيس اتحاديه دامداران خراسان جنوبي تاكيد كرد: دامداران وضعيت را درك مي كنند كشور در موقعيت خطرناكي است، دشمنان خارجي همه حمله كردند اگر قرار باشد ما هم حمله كنيم كه سنگ روي سنگ نمي ماند اما حق خود را مطالبه خواهيم كرد.
وي در مورد حل مشكلات مربوط به نهاده هاي دامي هم گفت: مكاتبه هاي لازم با دفتر رهبري و استانداري خراسان جنوبي انجام شده است كه اگر پيگيري نشود هفته آينده دامداران به صورت مستقيم جلو استانداري مطالبه گر مشكلاتشان خواهند شد.
مسئول دفتر نمايندگي ولي فقيه در دامپزشكي هم با بيان اينكه مطالبات دامداران بايد مورد بررسي قرار گيرد، گفت: به عنوان نماينده دامداران مطالبات را پيگيري خواهم كرد.
حجت الاسلام علي حيدري ادامه داد: بخش زيادي از مطالبات دامداران در كوتاه مدت قابل حل است اما بخشي هم نيازمند زمان است كه بايد پيگيري شود.
معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي خراسان جنوبي هم با بيان اينكه مشكلات در همه حوزه ها و صنايع وجود دارد گفت: وظيفه بر تمام مردم و مسئولان است كه با سعه صدر بيشتري مشكلات را حل كنند.
سيد جلال مدرسي اظهار داشت: مخالف حق و حقوق دامداران نيستيم اما با توجه به مشكلات موجود بايد انعطاف پذيري بيشتري داشته باشيم تا مشكلات حل شود.

** مشكلات را به كمك دامداران حل مي كنيم
مدير كل دامپزشكي خراسان جنوبي هم در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: دامپزشكي استان يكي از برترين ها در سطح كشور در زمينه كنترل بيماري هاي دامي و مشترك بين انسان و دام است اما مشكلاتي كه در حوزه دامداران به وجود آمده را به كمك مردم حل مي كنيم.
محمد اصغر زاده اظهار داشت: خوشبختانه شاهد كمترين كانون بيماري در استان هستيم و اين نشان از روش كنترل و مديريت بيماري ها در استان است.
وي يادآور شد: مدير كل دامپزشكي وظيفه جوابگويي به مطالبات جامعه هدفش را دارد و طبق قانون به مشكلات مردم رسيدگي مي شود.
وي ادامه داد: در زمينه دامپزشك در هر شهرستان حداقل 2 دامپزشك دولتي وجود دارد و وظيفه تامين دارو بر عهده دامپزشك است.
مديركل دامپزشكي استان با بيان اينكه هيچگونه كمبود دارويي در استان وجود ندارد مگر داروهاي خاص خارجي كه آن هم قابل تهيه است گفت: كاركنان دامپزشكي تمام سعي خود را در حل مشكلات و پاسخگويي به مطالبات مردمي خواهند كرد.
ادامه اين مطالبه گري در دفتر مدير كل دامپزشكي استان با حضور رئيس هيات مديره و مدير عامل اتحاديه دامداران برگزار شد.
3215 * 6054