۱۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۹:۱۲
کد خبر: 82967071
T T
۰ نفر
رییس جمهوری برای تامین دارو و تجهیزات پزشكی دستور داد

خرم آباد - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: رییس جمهوری برای تامین دارو و تجهیزات پزشكی دستورات لازم را صادر كرده و ستاد ویژه برنامه هایی را برای این موضوع در نظر گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا سیدحسن قاضی زاده هاشمی عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از مركز پرتو درمانی باران خرم آباد در جمع خبرنگاران بیان كرد: یكی از كارهای جدی این وزارتخانه، جلوگیری از ایجاد آسیب تحریم ها به حوزه درمانی و پزشكی است.
وی اظهار داشت: در ایجاد آسیب توسط تحریم ها شكی وجود ندارد ولی با همراهی همه مردم ایران از این شرایط عبور خواهیم كرد.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: تحریم ها به گفته ترامپ شدیدترین و بی رحمانه ترین نوع است و اگرچه منظور آنها هیچ وقت حاصل نخواهد شد اما در آسیب به شیرخوارگان و افراد مسن تردیدی نیست كه مدعیان حقوق بشر با سكوت و نظاره گری این جنایت را تایید می كنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: ما در تبادلات مالی دچار مشكل می شویم اگرچه ادعا می كنند برای دارو تحریم نیستیم اما وقتی نتوان تبادل پول داشت و فروش نفت به اروپا دچار مشكل شود دچار آسیب خواهیم شد.
وی اظهار داشت: 50 درصد وقت ما جهت رفع مشكل مردم در راستای تامین دارو و تجهیزات پزشكی صرف می شود.
قاضی زاده هاشمی همچنین گفت: امید است در این راستا از طرف بانك مركزی و بانك عامل حمایت شویم كه كمترین مشكل ایجاد شود.
وی به خدمات ماندگار طرح تحول نظام سلامت در سطح كشور اشاره كرد و ادامه داد: بركات این طرح شامل مردم و استان های مرزی شده است و طرح با قوت و قدرت ادامه می یابد و مورد حمایت مجلس شورای اسلامی و دولت است.
قاضی زاده هاشمی در خصوص كمبود پزشكان متخصص در لرستان اظهار داشت: قرار است آمار دقیق هفته آینده به وزارت بهداشت اعلام شود امسال 30 درصد ظرفیت دانشگاه ها به سهمیه بومی پزشكان، دندانپزشك، داروساز و رشته های تخصصی اختصاص داده شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی همچنین گفت: توزیع متخصص هر ساله در آبان ماه انجام می شود و محرومیت حضور و تعداد متخصص مد نظر است و باید قبول كرد در كشوری با 81 میلیون نفر جمعیت، سالانه 60 نفر جراح مغز و 80 نفر ارتوپد فارغ التحصیل می شوند كه كافی نیست.
وی ادامه داد: ظرف چند سال آینده شرایط تغییر می كند و در كوتاه مدت نیز تلاش می شود این كمبودها جبران شود.
وی در ادامه گفت: امروز بیمارستان 64 تخت خوابی بیمارستان اعصاب و روان در خرم آباد به بهره برداری رسید كه عملیات اجرایی این مركز از سال 86 آغاز شده است.
وی اظهار داشت: همچنین مركز رادیوتراپی در سطح پیشرفته ای خدمات ارائه می كند و مانع از اعزام بیماران به استان های دیگر می شود و در سال های آینده باید به این مجموعه افزوده شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ادامه داد: خیران سلامت در لرستان فعال هستند و در هر طرح خیر سازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی 50 درصد كمك خواهد كرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی عصر امروز وارد لرستان شد و طی سفر 2 روزه خود به لرستان طرح های مختلفی اعم از بیمارستان اعصاب روان خرم آباد، بیمارستان آیت الله بروجردی بروجرد و چندین طرح در سایر شهرستان های استان را افتتاح و یا كلنگ زنی می كند.
7274/6060