۲۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۳۴
کد خبر: 83004917
T T
۰ نفر
مونسان:گذرنامه گردشگران ورودی به ایران مهر نمی خورد

تهران - ایرنا- معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت: درخواستی با امضای وی و وزیر صنعت با موافقت ناجا و وزارت امور خارجه به دولت ارایه شده كه برای مقابله با تحریم های آمریكا و دغدغه برخی از گردشگران خارجی گذرنامه آنها برای ورود به ایران مهر نخورد .

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر مونسان روز شنبه در نشست با جامعه هتل داران كشور در هتل اسپناس،گفت:درج نشدن مهر ورود در گذرنامه گردشگران ورودی برای این است كه اگر این افراد برای ورود به ایران به خاطر تحریم های امریكا دچار دغدغه هستند بدون نگرانی به ایران سفر كنند.
مونسان افزود: نیروی انتظامی و وزارت امور خارجه با این پیشنهاد موافقت كرده اند و برای اجرایی شدن آن منتظر مصوبه دولت خواهیم بود.
معاون رئیس جمهوری ادامه داد: با وجود افزایش 38 درصدی آمار گردشگران ورودی در ماهه اول سال 97 بنابر آمار پلیس مهاجرت تعداد گردشگران اروپایی كاهش پیدا كرده و این مساله آثار بدی روی كاركرد هتل های 4 و 5 ستاره ما داشته است اما با اتخاذ تصمیات لازم این دوره گذرا را سپری خواهیم كرد.
مونسان تاكید كرد: برای تقویت چرخه گردشگری هتل ها درحال تدارك بسته حمایتی برای آنان هستیم .

** درخواست تشكیل كمیته برای تعیین قیمت بلیت هواپیما
مونسان گفت:افزایش ناگهانی قیمت بلیت هواپیماها برای گردشگری داخلی و خارجی ما مشكلات جدی ایجاد كرده و بر فعالیت های آژانس ها و هتل ها و دیگر بخش های گردشگری اثر نامطلوبی داشته است كه طی نامه ای به معاون اول رییس جمهوری درخواست تشكیل فوری كمیته ای برای تعیین قیمت بلیت هواپیماها را داده ایم .
وی اضافه كرد: قطع یارانه ارزی باعث این افزایش قیمت شده است كه پیگیر حل این مساله هستیم .
مونسان از پیگیری دغدغه های هتلداران برای تعلیق یا كاهش مالیات بر ارزش افزوده فعالیت این گروه خبر داد و گفت : این موضوع را پیگیر خواهیم شد .
وی اظهار كرد: براساس توافق نامه با سازمان برنامه و بودجه 87 هزار میلیارد ریال اعتبار برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری اختصاص یافته كه بخشی از آن مربوط به بازسازی ، ساخت و توسعه هتل ها خواهد بود .

** دو نرخی شدن هتل ها برای گردشگران داخلی و خارجی
معاون رییس جمهوری با استقبال از پیشنهاد جامعه هتلداران برای دو نرخی شدن ارایه خدمات به ایرانی ها و خارجی ها تصریح كرد: اگر جامعه هتلداران و دفاتر خدمات مسافرتی در این رابطه به نتیجه برسند آماده ایم تا برای تعلق نگرفتن یارانه به خارجی ها و رونق هتل ها از این پس هزینه خدمات هتل ها برای ایرانی ها به صورت ریالی و برای خارجی ها به صورت ارزی دریافت شود .
وی ادامه داد: برای حمایت از هتل ها و تاسیسات اقامتی با واحدهای اقامتی غیر مجاز با همكاری ناجا برخورد خواهیم كرد و بر اساس یك ابلاغیه به دستگاه های دولتی به آنها تذكر خواهیم داد تا مراكز اقامتی خود را مانند مدارس، دانشگاه ها و دیگر اماكن عمومی در اختیار مسافران قرار ندهند زیرا خلاف مصوبه دولت است .

** جابجایی مدیریتی برای بهبود كاركرد سازمان
رییس سازمان میراث فرهنگی درباره اخبار مختلف بركناری یا استعفای محمد محب خدایی معاون گردشگری این سازمان طی روزهای گذشته اظهار كرد: ما نیاز به یك بازنگری در سیستم مدیریتی مان داریم معتقدم در انتشار شایعه بركناری ایشان
رسانه ها نقشی نداشته اند، البته بحث جابجایی مدیریتی هنوز هم مطرح است اما برخی با راه اندازی هیاهو به این موضوع پرداخته اند .
مونسان افزود: بحث جابجایی ها به دلیل بهبود اقدامات و عملكرد این سازمان و برخی تغییرات نیز به دلیل ابلاغیه قانون بازنشستگان خواهد بود اما در انجام تغییرات مدیریتی از نظرات انجمن ها و تشكل ها بهره خواهیم برد.
فراهنگ **1085**3079** 1701