به گزارش ایرنا، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای عصر یكشنبه در همایش تخصصی فرماندهان و مدیران نیروهای مسلح و ائمه جماعات استان تهران در شهرری افزود: زیان هایی كه بر اثر برخی سوء مدیریت ها در امور جاری كشور به ملت وارد شده است از اختلاس ها، رشوه و فساد بیشتر است.
وی با طرح این سئوال كه آیا قوه قضاییه با سوء مدیریت نیز باید مانند سایر فسادها برخورد كند، اظهار داشت: امروز اكثریت قریب به اتفاق مردم و مسئولان دلسوز نظام از قوه قضاییه انتظار برخورد با فساد را دارند، اما مقابله با سوء مدیریت ساز و كار خاص خود را می طلبد.
سخنگوی قوه قضاییه به شرایط كنونی كشور اشاره كرد و گفت: مسئولان به جای اینكه در این شرایط حساس، پیش بینی های لازم را در خصوص صیانت از ارز و ذخایر بانكی كشور انجام دهند، تمامی محدودیت های گشایش اعتبارات و ثبت سفارش واردات كالاهای لوكس را برداشتند.
وی تصریح كرد: برخی افراد نیز از این شرایط سوء استفاده كرده و در اندك زمانی با ثبت شركت، مجوز واردات كالاها و خودروهای لوكس را گرفتند كه این سوء مدیریت موجب شد تا بخش قابل توجهی از ذخایر ارزی كشور صرف واردات كالاهای غیر ضروری شود.
سخنگوی قوه قضاییه در ادامه به سوء مدیریت در فروش ذخایر طلا نیز اشاره كرد و اظهار داشت: بیش از 50 تن طلا در قالب سكه بدون هیچگونه ساز و كار خاصی در مدت كوتاهی بین مردم به فروش رسید و در نتیجه برخی از متخلفان با خرید 38 هزار سكه یك شبه ده ها میلیارد تومان ثروت باد آورده كسب كردند.
وی ادامه داد: اگر فرض بر فروش سكه، جذب نقدینگی بازار تلقی می شد؛ بهترین روش پرداخت سكه به جای حقوق كاركنان و بازنشستگان بود، تا از باند بازی جلوگیری شود.
محسنی اژه ای در ادامه به نوسانات بازار ارز در چند ماه گذشته نیز اشاره كرد و افزود: بانك مركزی برای اینكه با این نوسانات برخورد كند از میان 600 صرافی دارای مجوز فقط به 16 صرافی اجازه فعالیت و از میان 28 بانك كشور به 16 بانك اجازه داد و ستد داد.
وی گفت: علاوه بر این شبكه غیر رسمی بازار ارز ایجاد شد كه هیچكدام از این اقدامات جوابگو نبود و نشان می داد كه سوء مدیریت در تمامی كارها وجود دارد.
اژه ای با اشاره به اینكه در شرایط بد اقتصادی 6 هزار و 481 خودروی لوكس وارد كشور شده است، تصریح كرد: قوه قضاییه ساز و كار و قانونی برای برخورد با این گونه سوء مدیریت ها ندارد، در حالی كه این قبیل اقدامات بزرگترین ضربه را به اقتصاد كشور وارد كرده است.
وی در مورد تحریم های آمریكا نیز عنوان كرد: كاملا مشهود است كه دولت جدید آمریكا در مقابل توافق هسته ای موضع منفی اتخاد كند و به توافق دولت اوباما پایبند نباشد.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: آمریكایی ها با رهنمودهای عناصر ضد انقلاب در خارج از كشور، معیشت ملت ایران را هدف قرار داده و سعی دارند سیستم بانكی كشور را در مبادله با ارزهای خارجی، فروش نفت و میعانات گازی دچار مشكل كنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینكه امروز دشمنان ملت ایران جنگ اقتصادی همراه با جنگ روانی را در دستور كار خود قرار داده اند، اظهار داشت: امروز در اولین قدم باید ابزارها، نحوه دفاع و اهداف حمله دشمنان را در این نوع جنگ شناسایی كنیم.
سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینكه دشمنان نظام اسلامی امروز با ایجاد صدها شبكه ماهواره ای بر علیه نظام جمهوری اسلامی به دنبال سلب اعتماد مردم از نظام و ناكارآمد جلوه دادن عملكرد مسئولان هستند، عنوان كرد: هدف نهایی دشمنان ایجاد شورش های مردمی و سپس كمك نظامی به شورشگران و انجام اقدامات نظامی بر علیه كشور است.
وی تصریح كرد: وظیفه اصلی مسئولان و ملت در شرایط فعلی شناخت دقیق برنامه های دشمنان و انجام یك سلسله كارهای اثباتی و جهادی است.
محسنی اژه ای یادآور شد: امروز باید در وهله اول تمام ظرفیت و توان اقتصادی و نیروی انسانی كشور شناسایی و سپس از این ظرفیت ها به خوبی در جهت بهبود امور كشور استفاده شود.
وی یادآور شد: مسئولان كشور نباید فریب لبخند دشمنان را بخورند و به آنان اعتماد كنند، بلكه باید با تكیه بر نیروهای داخلی و توكل به خداوند كشور را از این وضعیت عبور دهند.
همایش تخصصی فرماندهان و مدیران نیروهای مسلح و ائمه جماعات استان تهران عصر امروز (یكشنبه) با حضور محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه، نماینده مردم بهارستان و رباط كریم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از فرماندهان و كاركنان سازمان عقیدتی و سیاسی نیروی انتظامی، سپاه، ارتش، وزارت دفاع و ائمه جماعات استان تهران با هدف شناسایی راهبرد سه قوه در مقابل مفاسد اقتصادی در سالن اجتماعات سپاه سیدالشهدای(ع) شهرری برگزار شد.
3218/6003/1772
شهرری - ایرنا - سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به اینكه تحریم های ظالمانه از اول انقلاب همواره وجود داشته است، گفت: مشكلات كنونی جامعه متاثر از برخی سوء مدیریت ها، كم كاری و اعتماد به دشمنان است.