به گزارش ایرنا از خانه ملت، محمدجواد ظریف امروز- دوشنبه- در توضیح موضوع پولشویی و واكنشهای متعدد به اظهارات وی در این مورد، افزود: من كاملا مشخص صحبت كردم، اما برخی دوستان برای اهداف سیاسی خود همه چیز را فدا میكنند.
ظریف همچنین گفت: نوار اظهاراتم در این خصوص وجود دارد؛ درخواست میكنم افرادی كه نسبت به اظهارات بنده اعلام نظر كردند در مورد محتوا صحبت كنند نه محتوایی كه خودشان ساخته اند.
**مستندات پولشویی در دسترس عموم است
وزیر امور خارجه در ادامه و در پاسخ به مستندات پولشویی، یادآور شد: من مسئول مستندات نیستم، این مستندات در دسترس عموم است و مركز مربوطه در وزارت اقتصاد و دارایی هم موارد پولشویی را اعلام كرده است.
ظریف ادامه داد: آخرین مستند در ارتباط با این موضوع هم مربوط به افرادی است كه با داشتن شبكه پولشویی گسترده اخیرا مجازات شدند، علاوه بر این شبكههای پولشویی گسترده دیگر مستند شده است، لذا نیازی به توضیح بیشتر من نیست.
سیام*3061*1535
![ظریف: مستندات سخنانم در دسترس عموم است ظریف: مستندات سخنانم در دسترس عموم است](https://img9.irna.ir/old/Image/1397/13970828/83105108/N83105108-72668204.jpg)
تهران- ایرنا- وزیر امور خارجه در واكنش به نظر مخالفان اظهاراتش در مورد پولشویی، گفت: كسانی كه به من ایراد گرفتند، به نظام اتهام زدند و مستندات سخنانم در دسترس عموم است.