۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۳۰
کد خبر: 83235205
T T
۰ نفر

سومين المپياد مهندسي نفت برگزيدگان خود را شناخت

۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۳۰
کد خبر: 83235205
سومين المپياد مهندسي نفت برگزيدگان خود را شناخت

تهران- ايرنا- برگزيدگان سومين المپياد مهندسي نفت دانشگاه صنعتي شريف در دو بخش علمي و پژوهشي معرفي شدند.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار علمي ايرنا، المپيادهاي دانشجويي و پژوهشي معمولا با هدف شناخت افراد نخبه دانشگاهي – صنعتي و ايجاد بانك جامع اطلاعاتي در زمينه ‌هاي خاص، در سطح ملي و بين‌ المللي برگزار مي ‌شوند.
رويداد علمي المپياد مهندسي نفت (اويلمپيك) با هدف ايجاد انگيزه و كارگروهي، استفاده از پتانسيل ‌ها و ايده ‌هاي نوآورانه موجود در صنعت نفت و گاز كشور، ارتباط بيشتر دانشگاه و صنعت، كمك به توسعه راه ‌حل‌ ها، جذب سرمايه ‌هاي انساني و توسعه كارآفريني ميزبان علاقمندان است.
سومين دوره اين رويداد علمي در دو بخش علمي و پژوهشي به همت دانشكده مهندسي نفت دانشگاه صنعتي شريف و با حمايت شركت ملي نفت ايران، وزارت نفت، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و مركز تحول و پيشرفت رياست جمهوري برگزار شد.
آيين اختتاميه سومين دوره اين المپياد عصر امروز (16 اسفند) با حضور دكتر اصغر مولايي رئيس دانشكده مهندسي نفت، دكتر اميد شاكري مديركل نظام فني و اجرايي و ارزشيابي طرح‌ها وزارت نفت و مديران بعضي از شركت هاي فعال در صنعت نفت؛ مانند شركت بين المللي حفاري و در سالن جابربن حيان دانشگاه صنعتي شريف براي معرفي برترين چهره هاي دانشگاهي در مهندسي نفت ميزبان علاقمندان بود.

* برگزيدگان
در بخش علمي محمد خجسته مهر و مهدي محمدعلي پور از دانشگاه صنعتي شريف، محمد صابوني و اميرحسين رجبي از دانشگاه تهران و فرشاد نظرآبادي و عبدالله حاتمي زاده از دانشگاه شيراز به ترتيب رتبه هاي اول تا سوم را كسب كردند و آرمين رحيميه و احمدرضا خاكپور از دانشگاه تهران نفر برتر از ميان ورودي هاي دانشگاه در سال 96 شناخته شدند.
همچنين در بخش پژوهشي سياوش نوروزي به همراه زمانيان، منصوري و ياوري در چالش شركت نفتي انرژي دانا بخش ژئوفيزيك، دكتر عباس هاشم زاده و حاجي آبادي در چالش شركت توسعه حفاري تدبير در بخش بهينه سازي انرژي، ارسلان رفيعي، افشين بحري و مهرداد قاسمي مهر در چالش شركت توسعه حفاري تدبير در بخش خستگي برگزيده شناخته شدند.
همچنين فرزاد برزگر در چالش شركت بين المللي حفاري (دي سي آي/DCI) بخش مديريت ريسك و كاوه شايگان و عليرضا الهي در بخش بهينه سازي حفاري همين شركت رتبه هاي برتر را كسب كردند.

* المپيادي با دو بخش علمي و پژوهشي
بخش پژوهشي المپياد شامل چالش هايي است كه شركت هاي مطرح و فعال در صنعت نفت مطرح مي كنند و شركت كنندگان در اين المپياد بايد با ايده پرازي به آنها پاسخ و راهكارهاي پيشنهادي خود را دهند.
شركت كنندگان در اين بخش بايد ويدئويي از راه حل پيشنهادي خود را در پايگاه اطلاع رساني دبيرخانه المپياد بارگذاري كنند، اين تصاوير توسط چهار داور؛ شامل نماينده اساتيد دانشگاه، نماينده تيم ارزياب، نماينده شركتي كه چالش را مطرح كرده و نماينده وزارت نفت داوري شده و امروز ايده پرداز فرصت دارد تا حضوري از ايده خود دفاع كند.
افراد شاغل در شركت هاي خصوصي و دولتي فعال در زمينه صنعت نفت بدون محدوديت سني يا رشته تحصيلي همچنين دانش آموخته هاي رشته هاي مرتبط مي توانند در اين بخش شركت كنند.
بر اساس آمار دبيرخانه اين رويداد تاكنون 13 چالش از سوي شركت هاي مختلف ارائه شده است و 38 تيم نيز در اين بخش حضور دارند.
بخش علمي نيز بر اساس طراحي 14 سوال برگزار مي شود، اين سوالات توسط اساتيد برتر حوزه مهندسي نفت طراحي شده است و شركت كنندگان بايد به صورت تشريحي به سوالات پاسخ دهند. دانشجويان مقطع كارشناسي در هر گرايشي مي توانند در اين المپياد شركت كنند و بر اساس آمار برگزاركنندگان 73 گروه دو نفره در اين بخش ثبت نام كرده اند.
علمي**9157*1834
۰ نفر