۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۲۱:۲۲
کد خبر: 83250089
T T
۰ نفر
اميري: توليدكنندگان و كارآفرينان قهرمانان سال 98 خواهند بود

تهران - ايرنا- معاون پارلماني رييس جمهوري در پيام نوروزي خود توليد كنندگان و كارآفرينان را در خط مقدم نبرد اقتصادي با دشمن معرفي كرد و گفت: آنان قهرمانان مردم در سال 98 خواهند بود.

به گزارش چهارشنبه شب ايرنا، حسينعلي اميري معاون امور مجلس رييس جمهوري در پيامي فرا رسيدن عيد نوروز و آغاز سال جديد را تبريك گفت.
در پيام نوروزي اميري آمده است : يك سال ديگر به عمر جهان اضافه شد و امسال طليعه سال نو، با ماه پرخير و بركت رجب و بعثت پيامبر اسلام(ص) و ميلاد اميرالمومنين علي(ع)، معنويت و نورانيت خاصي پيداكرده است و حلول سال نو و بهار پرطراوت كه نشانه قدرت لايزال الهي در تجديد حيات باطني و فرصتي براي تازه شدن روح و بازنگريستن به زندگي است عطر و بوي ديگري دارد.
سال 97 با همه فراز و نشيب هايش به پايان رسيد و تجربه هاي گران سنگي به اندوخته هاي ما اضافه كرد. در اين سال اتفاقات مهمي از جمله 'چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ' را داشتيم كه با مشاركت پرشور و حداكثري مردم برگزار شد و اين ايستادگي، ايثار و وفاداري ملت به ‌نظام و رهبري، جاي سپاس به درگاه الهي دارد.
سال جديد به واسطه برگزاري يازدهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي و ميان دوره اي مجلس خبرگان رهبري از اهميت ويژه‌اي برخوردار است و بي‌ترديد بار ديگر شكوفه‌هاي حضور پرشور توام با شعور ملت غيور، برگ ديگري از حماسه و افتخار را بر ديوان بلند و پرآوازه اين مرزبوم حك خواهد كرد.
ملت ايران همچنانكه تا كنون در تمام صحنه ها پيروز ميدان بوده در سال جديد و در صحنه نبرد اقتصادي هم، هرچند دشمن مي‌خواهد مردم ما در مشكل، تهديد و تنگنا بمانند، پيروز ميدان خواهد بود و رمز پيروزي، تحقق 'اقتصاد مقاومتي' است كه رهبر فرزانه انقلاب بر آن تاكيد دارند و مردم و مسئولان كشور بايد با تأسي به فرامين رهبري و ايجاد فضاي آرام و همدلي در سال جديد، بستر مناسب را براي شتاب دادن به پيشرفت كشور مثل گذشته در حمايت از دولت تدبير و اميد در همه عرصه هاي اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و سياسي فراهم كنند.
سال نو، سال كار و توليد است و همه بايد در كنار تنوع، تكثر و اختلاف سليقه ها متحد شويم و به رونق توليد و تحقق خودكفايي همت كنيم. قدرت ملي در لواي توليد ملي محقق مي شود و توليدكنندگان و كارآفرينان در خط مقدم نبرد اقتصادي با دشمن ايستاده اندكه قهرمانان مردم در سال 1398 خواهند بود.
در پايان اين پيام نوروزي آمده است: با تبريك عيد سعيد نوروز و آرزوي طول عمر پربركت براي مقام معظم رهبري و علو درجات براي ارواح طيبه شهدا و امام راحل، سالي سرشار از خير و بركت، صحت و عافيت، موفقيت و پيروزي در همه صحنه‌ها براي مردم شريف ايران از خداوند منان مسئلت دارم.
شبد*9122