۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۵۰
کد خبر: 83221128
T T
۰ نفر

فولاد آلياژي ملاير به چرخه توليد بازمي گردد

۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۵۰
کد خبر: 83221128
فولاد آلياژي ملاير به چرخه توليد بازمي گردد

همدان- ايرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ويژه ملاير گفت: طبق قول مساعد سرمايه گذار شهرك خصوصي فولاد جعفري ملاير، هفته آينده واحد توليد فولاد آلياژي اين شهرك با توليد 750 تن در روز به چرخه توليد بازمي گردد.

به گزارش ايرنا باب الله فتحي روز يكشنبه در بازديد از چند واحد توليدي و صنعتي شهرستان ملاير و بررسي مشكلات اين واحدها افزود: با راه اندازي مجدد اين واحد 70 تن مشغول به كار مي شوند.
وي با بيان اينكه بيش از هشت سال شهرك فولاد ملاير تعطيل و وقفه اي در توليد آن ايجاد شده است اظهار داشت: واحدهاي بزرگ اين شهرك صنعتي بيش از هشت سال است كه به دليل مشكلاتي همچون سرمايه در گردش، آغاز همزمان چند واحد گسترده و سررسيد تسهيلات تعطيل است.
فرماندار ويژه ملاير با بيان اينكه تلاش ما براي بازگرداندن واحدهاي نيمه فعال و تعطيل به چرخه توليد جدي است گفت: در حال حاضر بخش عمده اي از مشكلات شهرك فولاد ملاير همچون سرمايه در گردش، مشكلات زيرساختي گاز و برق و ساير موانع در دست پيگيري است تا بتوانيم از اين ظرفيت بزرگ صنعتي براي ايجاد اشتغال و توليد شهرستان استفاده كنيم.
فتحي ادامه داد: خط نورد اين شهرك در حال راه اندازي است و اين مجموعه بزرگ صنعتي نياز به مديريت خوب و منسجمي دارد تا بتواند به توليد پايدار برسد.
وي درباره طرح بزرگ پرورش كروكوديل در ملاير نيز بيان كرد: اين مجموعه با ظرفيت 600 سَر كروكوديل نخستين مجموعه در ايران و منطقه غرب آسيا است كه تاكنون توسط سرمايه گذار بخش خصوصي حدود 50 ميليارد ريال براي اجراي آن سرمايه گذاري صورت گرفته است.
معاون استاندار همدان گفت: طبق گفته سرمايه گذار اين طرح، اين مجموعه در 6 مرحله شامل پرورش كركوديل، احداث هتل يكصد اتاقه، پارك آبي، پيست موتور سواري چهارچرخه و چهار خط تله كابين تكميل مي شود.
فتحي افزود: در حال حاضر احداث هتل اين مجموعه محدوديت زيست محيطي دارد كه موانع آن در حال پيگيري است و در صورت تكميل و بهره برداري يك مجموعه بزرگ تفريحي، توريستي و گردشگري در منطقه ايجاد مي شود و اشتغالزايي بالايي نيز دارد.
وي همچنين در بازديد از 2 واحد فرآوري كشمش در شهرك صنعتي سهند ملاير نيز بيان كرد: اين 2 واحد هر كدام قادر به توليد پنج هزار و يك هزار تن كشمش در سال هستند كه به كشورهاي مختلف جهان صادرات دارند.
به گفته فرماندار ويژه ملاير سرمايه در گردش، برگشت سرمايه و ثبت در سامانه نيما و مشكل صادرات و برگشت ارز به كشور از جمله مشكلات عمده واحدهاي فرآوري كشمش است كه در اين زمينه مشكلات در دست پيگيري و تدابير لازم انديشيده شده است.
به گزارش ايرنا، در بازديد و سركشي معاون استاندار همدان و فرماندار ويژه ملاير موانع و مشكلات 2 واحد توليدي و فرآوري كشمش، واحد فولاد آلياژي در شهرك صنعتي فولاد جعفري ملاير و واحد پرورش كروكوديل 600 سري ملاير بررسي شد.
شهرك صنعتي فولاد ملاير در 37 كيلومتري محور ملاير به اراك واقع شده است، همچنين شركت ذوب آهن آلياژي ملاير نيز در 25 كيلومتري محور ملاير به بروجرد واقع شده است و سالانه قادر به توليد 100 هزار تن شمش فولاد و 200 هزار تن ميلگرد در شركت نورد زاگرش است.
7528