عليرضا ملك زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا از مردم، كشاورزان، دامداران، دهياران و انجمن هاي مردم نهاد خواست درصورت مشاهده ملخ دريايي، مراتب را در اسرع وقت به جهادكشاورزي شوش اطلاع دهند.
وي گفت: تيم هايي از كارشناسان جهاد كشاورزي به صورت ميداني در حال پايش و رديابي ملخ در سطح شهرستان هستند كه تاكنون موردي مشاهده نشده است.
مدير جهاد كشاورزي شوش افزود: اين آفت يكي مخرب ترين آفت هاي محصول كشاورزي و باغي است كه هجوم آن مي تواند خسارت شديدي به محصولات كشاورزي وارد كند.
وي اظهار داشت: اين نوع ملخ از محصولات زراعي، باغي، نيشكر، گياهان و تنه درختان تغذيه مي كند.
به گزارش ايرنا، ملخ دريايي يكي از مضرترين انواع ملخ ها است كه بومي ايران نيست و در عربستان به نام ملخ صحرايي يا بياباني شناخته مي شود؛ چون معمولا با پرواز از روي خليج فارس خود را به ايران مي رساند به همين علت در ايران به آن ملخ دريايي مي گويند.
ملخ دريايي قدرت پرواز بسيار زيادي دارد و خسارت آن در حالت تهاجمي بسيار زياد است؛ دسته هاي پياده ملخ ها و ملخ هاي بالدار هرگونه سبزي از علوفه، غلات، صيفي جات، درختان و حتي علف هاي هرز را از بين مي برند.
اين ملخ ها به طول پنج تا هشت سانتيمتر به رنگ قهوه اي هستند و لكه هاي تيره روي بال هاي خود دارند.
7280/3022
دزفول - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي شوش با هشدار نسبت به ورود ملخ دريايي(صحرايي) به مزارع اين شهرستان گفت: اين حشره در مزارع شهرستان هاي همجوار مشاهده شده است.