دکتر حمیدرضا سالاری روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: ظرف سه ماه اخیر پنج نفر از کادر درمانی شاغل در سخس بخاطر اتمام دوره طرح موظفشان این شهرستان را ترک کرده اما درمانگری جایگزین آنها نشده است.
وی ادامه داد: پایگاههای اورژانس در سرخس از همان ابتدای تاسیس با نیروهایی که برای گذراندن طرح موظف به این شهرستان اعزام شده بودند شروع بکار کرده و در این مدت نیروی ثابت برایشان جذب نشده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان سرخس گفت: مشکل این شبکه در تامین و بکارگیری نیروی درمانی پیش از این با رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در میان گذاته شده بود.
وی افزود: به این ترتیب کمبود نیروی درمانگر مشکل مزمن شبکه بهداشت و درمان در شهرستان مرزی سرخس بوده بطوری که بیمارستان لقمان حکیم در این شهر از مدتها پیش تاکنون با این کمبود دست به گریبان است.
دکتر سالاری ادامه داد: همچنین در جریان شیوع بیماری ویروسی همهگیر کرونا هشت نفر از پرستاران شاغل در سرخس به این بیماری شدند که فشار کمبود نیروی درمانگر را مضاعف کرده است.
وی شمار پایگاههای اورژانس جادهای را در شهرستان سرخس پنج باب ذکر و بیان کرد: به جز دو پایگاه اورژانس تعطیل هماینک پایگاههای مزداوند و سرخس و پایگاه پلخاتون در محدوده جاده فرعی پسکمر این شهرستان فعال هستند.
پنج میلیون نفر از جمعیت شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی از جمله ساکنان شهرستان سرخس زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. بقیه ساکنان این استان زیرپوشش خدمات دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتجام، تربتحیدریه و نیشابور هستند.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری سرخس در فاصله ۱۸۵ کیلومتری شرق مشهد واقع است.
سرخس مرکب از دو بخش "مرکزی و مرزداران" ۸۵ روستا دارد. ۵۱ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.
این شهرستان از سمت شمال و شرق با کشور جمهوری ترکمنستان مرز مشترک دارد.
نظر شما