دکتر علی اصغر انجیدنی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تصمیمگیری برای اعمال محدودیتهای مرتبط با بیماری کرونا در کلانشهر مشهد و دیگر شهرستانهای استان در ستاد استانی مقابله و پیشگیری از کرونای استانداری خراسان رضوی صورت میگیرد.
وی از راهاندازی نقاهتگاه برای بیماران بهبود یافته از کرونا که از بیمارستان مرخص میشوند خبر داد و اظهار کرد: بیماران بهبود یافته کووید ۱۹ باید به مدت دو هفته در قرنطینه باشند.
دبیر کمیته مراقبت و درمان کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روزانه به طور متوسط ۲۲۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری میشوند.
انجیدنی افزود: در حال حاضر هزار و ۲۰۰ تخت بستری برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است و در مرحله دوم ۸۰۰ تخت دیگر پیشبینی شده است تا در صورت نیاز به کارگیری شود.
وی بر استفاده از ماسک توسط همه مردم تاکید کرد و ادامه داد: هم اکنون ماسک مهمترین روش ثابت شده و موثر در پیشگیری از انتقال ویروس کرونا به شمار میرود.
دو بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) و شریعتی مشهد ویژه بیماران کرونایی اختصاص یافتهاند.
۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان در ۱۷ شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور بهره میبرند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر خدمات رسانی به کلانشهر مشهد، ۱۳ شهرستان در استان خراسان رضوی را نیز زیر پوشش دارد.
بر طبق گزارش امروز سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۲۶۷ هزار و ۶۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۹۸ تن در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۶۰۸ تن رسیده است.
نظر شما