همه دستگاه‌ها موظف به برنامه‌ریزی برای رویداد ساری۲۰۲۲ هستند

استاندار مازندران گفت: در رویداد ساری۲۰۲۲ معرفی جاذبه‌ها و توانمندی‌های گردشگری سراسر استان و بهره‌مندی همه مردم مازندران از این میزبانی مد نظر است که محوریت و مرکزیت این رویداد مهم ساری خواهد بود. به همین دلیل همه دستگاه‌ها موظف به برنامه‌ریزی برای کمک به برگزاری این رویداد بین‌المللی هستند.

 به گزارش ایرنا، احمد حسین‌زادگان روز سه‌شنبه در سومین نشست برنامه‌ریزی رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ اظهار کرد: انتخاب ساری به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۲ یک اقدام نمادین است که در واقع معطوف کردن توجه کشورهای منطقه به ظرفیت‌ها و مزیت‌های مازندران و شهرهای مختلف این استان را به واسطه آن دنبال می‌کنیم. برگزاری درست این رویداد و میزبانی موجب تقویت شناخت مردم و ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های مختلف می‌شود و جذب گردشگر خارجی به مازندران را تقویت می‌کند.

وی با تأکید بر این که هیچ موضوع حاشیه‌ای نباید ما را از اهداف‌مان در این میزبانی غافل کند، خاطرنشان کرد: ساری ۲۰۲۲ یک رویداد استانی و مؤثر برای تمام نقاط مازندران است و همه باید برای برگزاری مطلوب آن کمک کنند. ‎ کسب این میزبانی در اجلاس تاجیکستان اقدام ساده‌ای نبود و نباید به سادگی فراموش شود.

نماینده عالی دولت در مازندران تصریح کرد: آنچه که باعث عقب‌ماندگی مازندران شده مطرح کردن مسائل منطقه‌ای و بخشی‌نگری است. به همین دلیل همواره در سال‌های اخیر به عنوان نماینده عالی دولت بر مازندران یکپارچه تاکید کردم. ساری پایتخت اداری استان است و باید بپذیریم برجسته‌سازی مرکز استان، عامل توسعه و محرک پیشرفت تمام نقاط استان می‌شود.

حسین‌زادگان افزود: این رویداد یک اتفاق کاملا برد-برد محسوب می‌شود. زیرا تحرک کل استان برای رفع نواقص میزبانی از گردشگران را به دنبال دارد. به همین دلیل معتقدیم که اظهارات مخالفان این رویداد بر پایه دیدگاه کارشناسانه و مبتنی بر منافع مردم نیست. طبیعتا وقتی میهمان داشته باشیم و عنوان پایتخت گردشگری را کسب کنیم سعی می‌کنیم تا میزبانی آبرومندی رقم بخورد. پس به جای حاشیه‌سازی کمک کنیم تا پایتخت خوبی باشیم.

استاندار مازندران تأکید کرد که همه کمیته‌ها و دستگاه‌ها موظف هستند با تعریف برنامه منطبق بر شرایط کرونایی موجود، وارد کار عملیاتی برای آماده شدن مازندران در میزبانی از گردشگران رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ شوند.

وی افزود: بسترفضای مجازی با توجه به قابلیت‌های گسترده و نفوذ در جامعه با کمک صدا و سیما می‌تواند به برگزاری با شکوه این رویداد کمک زیادی کند. برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها و دعوت از کشورهای مختلف در حوزه فرهنگی، علمی و اقتصادی نیز می‌تواند منجر به اقدامات قابل توجهی در برجسته‌سازی رویداد ساری۲۰۲۲ شود.

همه دستگاه‌ها موظف به برنامه‌ریزی برای رویداد ساری۲۰۲۲ هستند
افتتاح دبیرخانه کمیته «ساری شهر خلاق» رویداد ساری ۲۰۲۲ با حضور وزیر گردشگری - بوستان ولایت - ۳ خرداد ۱۴۰۰

تشکیل شورای سیاستگذاری رویداد ساری۲۰۲۲ در شهرداری

شهردار ساری نیز در این نشست از تشکیل شورای سیاستگذاری ساری۲۰۲۲ خبر داد و گفت: کمیته‌های هشت‌گانه این ستاد در شهرداری ساری تشکیل شد و برنامه‌ریزی برای برگزاری هر چه بهتر این رویداد در شهرداری مرکز استان در دستور کار قرار دارد.

جواد طالبی اظهار کرد: ذیل شورای سیاستگذاری رویداد بین‌المللی ساری۲۰۲۲ هشت کمیته شامل کمیته‌های «برنامه‌ریزی طرح و پژوهش»، «مالی پشتیبانی»، «زیرساختی و فنی»، «خدمات شهری و فضاسازی»، «فرهنگی و هنری»، «فناوری اطلاعات»، «روابط عمومی و تبلیغات» و «شهر خلاق» تشکیل شده است.

وی افزود: انتخاب ساری به عنوان میزبانی گردشگری در سال ۲۰۲۲ قطعاً مهمترین و بزرگترین رویداد برای مرکز استان طی یک سال آینده است و همه ما وظیفه داریم بستر مناسب برای برگزاری بهتر این رویداد را فراهم کنیم.

شهردار ساری افزود: در آستانه عید سعید غدیر و آغاز سال نو تبری از رئیس موسسه فرهنگی اکو و معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی دعوت شده که برای عقد تفاهمنامه سه‌جانبه مشترک در زمینه فرهنگی، گردشگری و ورزشی در گستره کشورهای عضو اکو و افتتاح خانه دوستی ساری و اکو به ساری بیایند که با توجه به شرایط حاد کرونایی پس از بهبود وضعیت استان این سفر انجام می‌شود.

این مسئول با اشاره به برخی اقدامات در حال انجام توسط شهرداری برای بهسازی فضای شهری ساری و افزایش آمادگی میزبانی از گردشگران خارجی در سال ۲۰۲۲ خاطرنشان کرد: ساخت پارک اکو در منطقه صفرآباد، بهسازی و ساخت جاده سلامت در پارک جنگلی سکوتپه، تشکیل شهرداری بافت کهن برای بهسازی و احیاء محله‌های تاریخی ساری، بهسازی میدان ساعت و همسان‌سازی سیمای واحدهای تجاری اطراف این میدان، برنامه‌ریزی برای اجرای سنگفرش در خیابان جمهوری اسلامی، ساخت پارک پایداری در حاشیه رودخانه تجن و برخی اقدامات برای تغییر و بهبود هویت بصری شهر در دستور کار شهرداری قرار دارد و در حال انجام است.

مهر ۱۳۹۸ وزیران گردشگری کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اکو در سومین نشست خود به پیشنهاد مطرح شده از سوی ایران برای انتخاب سالانه پایتخت گردشگری این کشورها رأی مثبت دادند و در نخستین گام نیز قرار شد که ساری به عنوان نخستین پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو میزبان این رویداد بین‌المللی شود.شاءالله پس از بهبود وضعیت کرونایی در استان این سفر انجام خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha