محمد علی نوایی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: کمک به رونق تولید و فعالیت واحدهای صنعتی از رویکردهای مهم دولت سیزدهم محسوب می شود و در این باره حمایت های مناسبی از تولیدکنندگان انجام می شود.
وی افزود: بیشتر این واحدهای تولیدی به دلیل نبود نقدینگی راکد مانده بودند که پرداخت تسهیلات در دستور کار قرار گرفت و برخی از واحدهای صنعتی هم با واگذاری به سرمایه گذار جدید به صورت اجاره و یا انتقال به چرخه تولید بازگشتند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی گفت: در این مدت احیای چهار واحد راکد برنامه ریزی شده بود که با تلاش مسوولان اقتصادی و بانک ها این تعداد به ۶ واحد افزایش یافت.
احیای ۱۳ واحد راکد در دستور کار
وی اضافه کرد: برنامه ریزی های لازم برای احیای ۱۳ واحد صنعتی راکد در ۶ ماهه دوم سال انجام شده است.
نوایی با اشاره به اینکه برخی از واحدهای صنعتی کمتر از ظرفیت ممکن تولید دارند گفت: دولت در تلاش است تا تولید در این واحدها به ظرفیت اسمی برسد و در این زمینه ۱۲ واحد صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان که کمتر از ظرفیت تولید داشتند به ظرفیت بالای ۵۰ درصد افزایش یافت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی ادامه داد: برنامه امسال کمک به ۱۵ واحد نیمه تعطیل و ارتقای میزان تولید به بالای ۵۰ درصد ظرفیت است که بر این اساس این هدف در ۱۲ واحد تولیدی محقق شد و تنها سه مورد از برنامه باقی مانده است.
وی افزود: برای کمک به افزایش ظرفیت تولید در ۱۲ واحد صنعتی، ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده است.
خراسان شمالی با دارا بودن ۸۶۳ هزار نفر جمعیت که ۴۴درصد آن ها در روستاها زندگی می کنند، دارای ۹ شهرک و ۹ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی است.
در نواحی و شهرک های صنعتی این استان ۳۲۷ واحد صنعتی جواز بهره برداری دارند که میزان اشتغالزایی آن ها ۴ هزار و ۹۱۱ نفر و میزان سرمایه گذاری در این واحد ها نیز ۸هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال است.
همچنین ۱۲۰ واحد صنعتی استان نیز نیمه فعال است.
نظر شما