مشکلات اجتماعی مانع ایجاد کارخانه کمپوست در بجنورد است 

بجنورد-ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: ایجاد کارخانه کمپوست در شهرستان بجنورد همچنان درگیر مشکلات اجتماعی بوده و این امر از سال های گذشته بلاتکلیف مانده است.

رضا شکاریان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ایجاد مرکز پردازش و کارخانه کمپوست بجنورد در حالی که تاییدیه محیط زیست دارد و دستگاه های اجرایی ایجاد سایت پسماند در این مکان را تایید کردند، همچنان درگیر مسائل اجتماعی حل نشده است.

وی افزود: بیش از ۱۰ سال است که کارخانه کمپوست به علت مشکلات اجتماعی و انتقادها از بوی تعفن ناشی از فعالیت این واحد تولیدی تعطیل است.

شکاریان ادامه داد: مطالعات لازم برای جانمایی ساخت کارخانه کمپوست انجام شده تا مشکلات پیشین در فعالیت این کارخانه تکرار نشود به گونه ای که در جانمایی مکان جدید، فاصله مناسب با مناطق مسکونی روستایی رعایت شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی با بیان اینکه انباشت زباله ها در کوه باباموسی سبب گلایه اهالی روستاهای اطراف شده است، خاطرنشان کرد: با آغاز فعالیت این کارخانه، مشکل دپو و تجمع زباله در کوه باباموسی برطرف می شود.

وی درباه وضعیت دفن زباله در کوه باباموسی گفت: با تعطیلی کارخانه کمپوست، کوه باباموسی دوباره محل انباشت زباله ها شد، البته دفن این طلای کثیف در این محل غیراصولی است، زیرا شرایط فیزیکی و حجم خاک به گونه ای است که کفایت پوشاندن زباله ها را ندارد.

شکاریان تصریح کرد: زباله ها باید با خاک پوشانده شود اما در کوه باباموسی خاک به اندازه کافی وجود ندارد، بر این اساس دفن زباله در کوه باباموسی نامناسب و غیراصولی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی تاکید کرد: دفن زباله در سایت باباموسی اصولی نیست، ورود انواع مواد آلاینده و شیرابه های تولیدی از پسماندها به خاک و تاثیر بر آب های زیرسطحی در طول سال ها، بهره برداری از این محل را به عاملی برای آلودگی آب و خاک منطقه تبدیل کرده است.

به گزارش ایرنا، کارخانه کمپوست بجنورد در سال ۹۱ با حضور وزیر کشور وقت به بهره برداری رسید اما پس از فعالیت ۶ ماهه به علت اعتراض و مخالفت اهالی روستاهای حاشیه تعطیل شد.

اکنون زباله شهر بجنورد در حاشیه کوه باباموسی دفن می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha