وحید آشتیانی روز چهارشنبه با اشاره به تأثیر بهسزای نمایشگاه ویترین محصولات تولیدی واحدهای صنعتی در معرفی، فرهنگ سازی و ایجاد اعتماد نسبت استفاده تولیدات واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی، افزود: در راستای گسترش بازارهای داخلی و خارجی و استقبال از کالای ایرانی واحدهای صنعتی کوچک و متوسط، نمایشگاه ویترینی بهمنظور نمایش محصولات با مشارکت اتاق بازرگانی استان در شهرک صنعتی شکوهیه ایجاد گردید که با استقبال خوب بازرگانان و تجار داخلی و خارجی مواجه شدهاست.
وی گفت: برنامهریزی منسجم برای بازدید جامعه دانشجویان و دانش آموزان از این نمایشگاه و واحدهای صنعتی در قالب تورهای صنعتی صورت پذیرفته است و خوشبختانه تأثیر بسیار خوبی جهت ایجاد نگرش مناسب و فرهنگسازی در راستای استفاده کالای ایرانی و ایجاد امید و انگیزه برای فعالیت آنها در بخش تولید و همچنین تقویت روحیه کارآفرینی داشتهاست.
وی ادامه داد: در قالب این نمایشگاه تلاش خوبی برای معرفی محصولات تولید شده در واحدهای صنعتی قم صورت گرفتهاست، همچنین در جریان همکاری با اتاق بازرگانی استان، از هیأتهای تجاری مختلف برای بازدید از این نمایشگاه دعوت گردید که طی آن ارتباط بسیار خوبی با واحدهای فروش واحدهای تولیدی برقرار شد.
آشتیانی گفت: شرکت شهرکهای صنعتی استان در راستای تحقق شعار سال برای توسعه و افزایش تنوع شرکتها و محصولات آن ها یک گروه متخصص از مشاورین کلینیک صنعتی استان را در نمایشگاه مذکور مستقر کردهاست، همچنین در تعامل مناسب با اتاق بازرگانی برنامهریزی خوبی بهمنظور توسعه نمایشگاه و استفاده از فضای ساختمان جدید اتاق صورت پذیرفته است و امید میرود که با مشارکت واحدهای تولیدی در ارائه محصولات متنوع نمایشگاه مذکور، رونق روزافزون داشته باشد.
شهرک صنعتی شکوهیه به عنوان یکی از مهمترین شهرکهای صنعتی استان قم در ابتدای محور قدیم قم - تهران واقع شده و از زیرساختهای لازم برای فعالیتهای تولیدی برخوردار است.
بخش صنعت در استان قم یکی از نمونههای موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحدهای تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره میشود.
امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیتهای صنعتی و توسعه کیفی فعالیتها نیز اقدامهای گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهرهوری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیتهای داخلی میباشد که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازم خانگی استان قابل مشاهدهاست.
مسئولان قم تاکید دارند از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم با تلاشهای انجامشده افزون بر ۴۰ هزار شغل در این استان ایجاد شد؛ در همین رابطه یکی از رویکردهای مهم مدیریت استان در این بخش، ضمن تثبیت و افزایش فرصتهای شغلی، کاهش نرخ بیکاری به زیر هشت درصد است.
بخش صنعت از جمله حوزههای پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحدهای تولیدی مطرح است که بههمین منظور موضوع مهم تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای تولیدی فعال استان توسط دستگاه های متولی با جدیت دنبال میشود.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما