حامد محمدي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از اين تعداد شش واحد صنعتي در مشهد و نيشابور براي توليد فرآورده حجيم شده غلات بر پايه ذرت(يا همان پفك) از سازمان استاندارد پروانه گرفته اند و 10 واحد توليدي نيز كنسرو ذرت توليد مي كنند.
وي گفت: اداره كل استاندارد از طريق بازرسي و نظارتهاي دوره اي بر مواد اوليه مصرفي اين واحدها مي تواند منشاء ماده اوليه توليد محصولات ذرت حجيم شده نظير پفك را تعيين كند.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مشهد هم به خبرنگارايرنا گفت: امسال تاكنون 19 مرتبه از تمامي واحدهاي توليدي بازديد به عمل آمده و تاكنون مورد از استفاده از ذرت دامي مشاهده نشده است.
عباس اخگري افزود: در توليد فراورده اين واحدهاي توليدي از بلغور ذرت خوراكي استفاده مي شود كه در بررسيهاي بعمل آمده همگي داراي پروانه ساخت معتبر از وزارت بهداشت هستند.
هزار و 700 واحد توليدي و خدماتي در خراسان رضوي زير نظر اداره كل استاندارد هستند كه نيمي از آنان در حوزه صنايع غذايي فعاليت دارند. دو هزار و 350 پروانه اجباري و 300 پروانه تشويقي استاندارد براي محصولات اين واحدها صادر شده است.
معاونت نظارت بر غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مشهد نيز بر فعاليت و توليدات 800 واحد توليدي صنايع غذايي در خراسان رضوي نظارت دارد.
3221/1858
مشهد- ايرنا- معاون ارزيابي انطباق اداره كل استاندارد خراسان رضوي گفت: بر اساس نظارتهاي صورت گرفته بر 16 واحد توليدي صنايع غذايي اين استان كه از ذرت در توليد محصولات استفاده مي كنند تاكنون مصرف ذرت دامي گزارش نشده است.