۴ دی ۱۳۹۷، ۱۴:۲۶
کد خبر: 83147013
T T
۰ نفر
استفاده از ذرت دامي در صنايع غذايي خراسان رضوي صحت ندارد

مشهد- ايرنا- معاون ارزيابي انطباق اداره كل استاندارد خراسان رضوي گفت: بر اساس نظارتهاي صورت گرفته بر 16 واحد توليدي صنايع غذايي اين استان كه از ذرت در توليد محصولات استفاده مي كنند تاكنون مصرف ذرت دامي گزارش نشده است.

حامد محمدي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از اين تعداد شش واحد صنعتي در مشهد و نيشابور براي توليد فرآورده حجيم شده غلات بر پايه ذرت(يا همان پفك) از سازمان استاندارد پروانه گرفته اند و 10 واحد توليدي نيز كنسرو ذرت توليد مي كنند.
وي گفت: اداره كل استاندارد از طريق بازرسي و نظارتهاي دوره اي بر مواد اوليه مصرفي اين واحدها مي تواند منشاء ماده اوليه توليد محصولات ذرت حجيم شده نظير پفك را تعيين كند.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مشهد هم به خبرنگارايرنا گفت: امسال تاكنون 19 مرتبه از تمامي واحدهاي توليدي بازديد به عمل آمده و تاكنون مورد از استفاده از ذرت دامي مشاهده نشده است.
عباس اخگري افزود: در توليد فراورده اين واحدهاي توليدي از بلغور ذرت خوراكي استفاده مي شود كه در بررسيهاي بعمل آمده همگي داراي پروانه ساخت معتبر از وزارت بهداشت هستند.
هزار و 700 واحد توليدي و خدماتي در خراسان رضوي زير نظر اداره كل استاندارد هستند كه نيمي از آنان در حوزه صنايع غذايي فعاليت دارند. دو هزار و 350 پروانه اجباري و 300 پروانه تشويقي استاندارد براي محصولات اين واحدها صادر شده است.
معاونت نظارت بر غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مشهد نيز بر فعاليت و توليدات 800 واحد توليدي صنايع غذايي در خراسان رضوي نظارت دارد.
3221/1858