۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۵۴
کد خبر: 83219534
T T
۰ نفر
نظارت استاندارد بر شهربازيهاي روباز خراسان رضوي آغاز شد

مشهد- ايرنا- مديركل استاندارد خراسان رضوي گفت: طرح ويژه نظارتي اين اداره كل بر تجهيزات و شهربازيهاي روباز خراسان رضوي طي اسفند ماه آغاز شد.

عليرضا جميع روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: با توجه به نزديك شدن به فصل گرما، آغاز تعطيلات نوروز و ورود ميليونها زائر و مسافر به مشهد و راه اندازي شهربازيهاي روباز، اين اداره كل، نظارت بر رعايت اصول استاندارد در شهربازيهاي ياد شده را در دستور كار خود قرار داده است.
وي ادامه داد: هم اكنون 46 شهربازي روباز در استان خراسان رضوي وجود دارد كه 147 وسيله بازي آنها يا فاقد تاييديه هاي استاندارد است و يا اعتبار گواهينامه استاندارد آنها گذشته است و مالكان شهربازيها بايد نسبت به اخذ تاييديه هاي قانوني آنها اقدام كنند در غير اين صورت اجازه كار با تجهيزات ياد شده داده نخواهد شد و جمع آوري مي شوند.
مديركل استاندارد خراسان رضوي گفت: نظارت بر شهربازيهاي سرپوشيده و مجموعه هاي آبي استان هم در طول سال به صورت مستمر توسط اين اداره انجام مي شود.
هزار قلم كالا و خدمات در ايران مشمول استاندارد اجباري است و شهربازي نيز در بخش ساخت وسايل و بهره برداري از تاسيسات مربوطه مشمول اين استانداردها مي شود.
1922/3221