معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ: تربیت نخبه‌های رسانه‌ای نیاز کشور است

همدان- ایرنا- معان مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر تربیت نیروی انسانی ماهر در عرصه رسانه، گفت: تربیت نخبه‌های رسانه‌ای نیاز مبرم کشور است که دراین زمینه گام‌های موثر برداشته ایم.

به گزارش ایرنا، «فرشاد مهدی پور» روز سه‌شنبه در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان همدان، اظهار داشت: باید به سرعت به سمت تربیت نخبه و افراد برتر در رسانه‌ها برویم تا مراجع فکری تولید پیام برای اقشار مختلف جامعه باشند. 

وی وجود نخبه های رسانه ای را برای سپهر اطلاع رسانی کشور ضروری دانست و افزود: در معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قدم‌هایی برای تحقق این مهم برداشته شده که امیدواریم به نتیجه دلخواه برسد. 

مهدی پور با تاکید بر ضروت کسب علم و دانش برای فعالان حوزه رسانه و اطلاع رسانی کشور، تصریح کرد: باید با افقی بلندتر برای توسعه کیفی و عمق بخشی به رسانه ها بیندیشیم و در این زمینه داشتن برنامه هدفمند، کارشناسی و مدون ضروری است. 

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ضرورت شناخت زیست بوم رسانه ای، افزود: فعالان عرصه اطلاع رسانی و رسانه های کشور باید این زیست بوم را به خوبی بشناسند و برنامه مناسبی برای آن داشته باشند. 

مهدی پور تاکید کرد: بهره مندی از سواد و دانش تخصصی و حرفه ای برای فعالان رسانه ای کشور بسیار مهم و ضروری است که دراین زمینه کرسی های آموزشی متنوعی در کشور برای این منظور داریم که باید هوشمندانه از آنها استفاده شود. 

به گفته او، نیروی انسانی دارای مهارت و دانش کافی از ملزومات فضای رسانه ای کشور است که این مهم باید به صورت دقیق و هدفمند مورد توجه قرار گیرد.

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با اشاره به اهمیت موضوع تقویت مسئولیت رسانه ای، اظهار داشت: رسانه ها باید مرجعیت کافی را داشته باشند و برای حفظ، تقویت و ارتقای آن نیز تلاش و کوشش کنند. 

مهدی پور در ادامه از نابرابری بودجه اختصاصی به رسانه ها نیز گلایه کرد و گفت: میزان بودجه رسانه ها با سطح توقعات ما از آنها متناسب نیست و این موضوع نیازمند اصلاح است.  

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر اقدامات و پروژه های بزرگی در بخش‌های مختلف کشور درحال اجراست که با هم افزایی رسانه ای می توان محتواهای ارزشمندی برای اطلاع رسانی از این اقدامات و آگاه بخشی به مردم تولید و منتشر کرد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این آیین گفت: حدود یک‌ هزار اثر ارزشمند در موضوعات مختلف به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که بیانگر توانمندی رسانه‌های استان است. 

«احمدرضا احسانی» خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه استان همدان با وجود کاستی ها، کمبود امکانات و مشکلات همواره پای کار بودند و وظیفه خود را در راستای آرمان‌های انقلاب اسلامی به نحو مطلوب انجام داده‌اند.

وی خدمت به مردم و حفظ انقلاب اسلامی را هدف مشترک مدیران و رسانه ها دانست و ابراز  امیدواری کرد این جشنواره محلی برای تبادل آرا و اجرای اهداف نظام اسلامی و حل مشکلات استان و مسیری برای رشد و توسعه همه جانبه باشد.

معاون مطبوعاتی وزبر ارشاد: تربیت نخبه‌های رسانه‌ای نیاز کشور است

به گزارش ایرنا، هفتمین دوره جشنواره رسانه ای ابوذر در مرحله استانی با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد، ۹۷۰ اثر برای شرکت در این جشنواره ارسال شد که برترین های این آثار امروز با برگزاری آیین اختتامیه در مرحله استانی معرفی شدند. 

آیین اختتامیه جشنواره رسانه ای ابوذر استان همدان با حضور معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، فرمانده سپاه استان و جمعی از فعالان رسانه ای و اهالی مطبوعات در مجتمع فرهنگی ابن سینا همدان برگزار شد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha