مجتبی محمدی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: ممنوعیت ابلاغشده از سوی وزارت ورزش و جوانان برای رشتههای زیرمجموعه بدنسازی بانوان موقتی و تنها برای مسابقات و کلاسهای آموزشی است.
وی اضافه کرد: ۱۱ رشته زیرپوشش هیات بدنسازی و پرورش اندام است که از این تعداد فعالیت در برخی از رشتهها مانند پرورش اندام و زیباییاندام پیشازاین نیز در ایران برای بانوان غیرقانونی بوده است.
وی بیان کرد: بانوان علاوه بر بدنسازی در رشتههای مچ اندازی، فیتنس چلنج و پاورلیفتینگ از رشتههای این هیات فعالیت دارند که وزارت ورزش و جوانان عنوان کرده که فعالیت بانوان فعلاً در این رشتهها ممنوع است.
دبیر هیات بدنسازی و پرورش اندام استان اصفهان دلیل این ممنوعیت را به گفته مسوولان وزارتخانه متبوع نداشتن مجوز کتبی فعالیت توسط فدراسیون عنوان و تصریح کرد: این موضوع در حال رایزنی است و بهاحتمالزیاد تا روزهای آینده رفع خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: رشتههای فیتنس چلنج و پاورلیفتینگ حدود یک سال و مچ اندازی حدود سه سال است که در بخش بانوان در استان فعال است.
محمدی درباره فعالیت بانوان در ورزش بدنسازی تأکید کرد: برخی این ممنوعیت را بهاشتباه ویژه ورزش بدنسازی بانوان دانستند درحالیکه ورزش بدنسازی بانوان مانند گذشته در باشگاههای ورزشی دایر خواهد بود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی همچنین اظهار داشت: حدود ۲۰۰ بانو در استان اصفهان در این ۳ رشته فعالیت میکنند.
دبیر هیات بدنسازی و پرورش اندام استان اصفهان یادآور شد: هیات بدنسازی و پرورش اندام استان اصفهان هماکنون در مرحله سرپرستی و فاقد رییس است و افراد پیشنهادی برای سرپرستی هیات به فدراسیون معرفیشدهاند اما هنوز ابلاغی امضا نشده است که پس از ابلاغ حکم سرپرستی هیات استان، مجمع انتخاباتی برگزار خواهد شد.
نظر شما