محمدقاسم صادقی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در ۱۱ ماه امسال ۱۶۰میلیارد تومان از کالاهای اموال تملیکی در استان بوشهر به فروش رسید که نسبت به کل سال گذشته افزایش ۱۰۰ درصدی نشان میدهد.
وی بیان کرد: از میزان کالاهای فروش شده بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان آن پس از سفر رئیس جمهور در مهرماه محقق شده است.
صادقی ادامه داد: کالاهای فروش رفته شامل پارچه، لوازم خانگی مانند چینی آلات و بلورجات بوده است.
وی گفت: برخی از کالاها غیرقابل فروش نیز شامل البسه است که در راستای حمایت از تولیدات داخل امکان فروش آن وجود ندارد.
صادقی اضافه کرد: همچنین در این مدت ۵۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از کالاهای موجود در انبارهای سازمان اعاده شد ( کالاهای متروکهای که به گمرک بازگردانده شدند) که این میزان نیز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۲ برابری تجربه کرده است.
وی اظهار کرد: در مدت یاد شده میزان کالاهای استردادی به صاحبان کالا نیز ۳۸۵ میلیارد تومان گزارش شدهاست.
صادقی افزود: همچنین ۱۸۸ میلیارد تومان کالا شامل لوازم بهداشتی، پودرهای بدنسازی و لوازم قمار به عنوان کالاهای تاریخ گذشته، رد شده از سوی بهداشت و فاقد قابلیت مصرف انسانی، بوده است.
وی گفت: در مجموع در ۱۱ ماه ۷۹۸ میلیارد تومان کالا در استان بوشهر تعیین تکلیف شد که نسبت به سال ۱۳۹۹ رشد ۱۵۰ درصدی نشان میدهد.
صادقی اظهار کرد: از این میزان کالای تعیین تکلیف شده، ۴۸۲ میلیارد تومان آن مربوط به چهار ماه اخیر و پس از سفر رئیس جمهور به استان بوشهر است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اکنون در استان بوشهر انبار اختصاصی ندارد و این منجر شده تا سالانه بالغ بر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه به این سازمان در استان بوشهر تحمیل شود.
صادقی گفت: احداث انبار اموال تملیکی در بوشهر نیازمند ۲۰ هزار مترمربع زمین و ۲ میلیارد تومان اعتبار است.
وی اظهار کرد: وجود سه انبار تخصصی و هر کدام به مساحت سه هزار مترمربع بدون تردید به نگهداری مناسبتر کالاها در استان بوشهر نیز کمک خواهد کرد.
نظر شما