سید محمودحسینی پور روز جمعه در بازدیدی که به همراه رییس دفتر بازرسی نهاد ریاست جمهوری و نماینده ویژه رییس جمهور در مبارزه با فساد از روند عقب نشینی مجتمع شرکت نفت محمودآباد از حریم ۶۰ متری ساحل داشت ، در گفت و گو با خبرنگاران افزود که برای ساخت استخر این مجتمع هزینه زیادی صرف شده و لازم است با استفاده بهینه از آن از بیت المال محافظت کرد.
وی توضیح داد : مجتمع نفت یک مجموعه تفریحی مهم در مازندران است و برای این که مردم امسال طعم شیرینی آزادسازی ساحل را بچشند ، مقرر شد با همکاری این مجموعه امکانات تفریحی آن در اختیار عموم مردم قرار گیرد.
حسینی پور با بیان این که استفاده از امکانات مجموعه نفت برای مردم محلی به یک حسرت تاریخی تبدیل شده بود ، گفت : امسال در ایام نوروز همه مردم می توانند از امکانات این مجموعه استفاده کنند.
استاندار مازندران همچنین گفت که رستوران مجتمع تفریحی نفت محمودآباد نیز مانند استخر پس از آماده سازی در اختیار عموم مردم قرار می گیرد تا طعم آزادسازی سواحل را بچشند.
وی افزود : به دلیل اینکه برای ساخت استخر مجموعه نفت هزینه زیادی انجام شده است مقرر گردید به جای تخریب، این استخر پس از آماده سازی در اختیار بانوان قرار بگیرد.
مجتمع تفریحی نفت محمودآباد متعلق به وزارت نفت است. این مجموعه که از بزرگ ترین و شیک ترین مراکز تفریحی - اقامتی دولتی مازندران به شمار می رود پس از صدور دستور رییس جمهوری برای عقب نشینی از حریم ۶۰ متری دریا مشمول این دستور شد و بلافاصله هم کار عقب نشینی را شروع کرد.
آیت الله سیدابراهیم رییسی دهم بهمن ماه امسال با صدور دستوری به تمامی دستگاه های دولتی ۲۰ روز فرصت داد تا از حریم ۶۰ متری دریا عقب نشینی کنند. مسوولان مجتمع نفت محمودآباد ۲۴ بهمن ماه اعلام کردند که وفق دستور رییس جمهور حریم دریا را پس دادند و فقط استخر آن باقی مانده است که باید در باره تخریب یا نگهداری آن در سطح ملی تصمیم گیری شود.
طبق اعلام مسوولان محلی ، ۲۵ متر از حریم ۶۰ متری دریا در مجموع به مساحت یکهزار و ۵۰۰ متر مربع در تصرف استخر نفت قرار دارد.
مجتمع تفریحی، ورزشی، اقامتی نفت محمود آباد با ۵۰۹ واحد اقامتی و مراکز تفریحی و ورزشی تا پیش از شیوع کرونا، علاوه بر میزبانی سالانه از حدود ۶۰ هزار نفر، مکانی برای برگزاری کنفرانسها و نشستهای ملی بود.
تولد یک مجتمع با کلبههای چوبی
زمینی که مجتمع تفریحی - ورزشی نفت محمودآباد در آن ساخته شده به مساحت ۲۵۰ هکتار سال ۱۳۳۹ از سوی شرکت ملی نفت خریداری شد و همان سال با ساختن کلبه های چوبی به عنوان اردوگاه فرزندان کارکنان این شرکت مورد استفاده قرار گرفت.
پس از آن هم طی پنج سال حدود یکصد ویلا به جای کلبه ها ساخته شد و از سال ۱۳۴۵ ساخت برج و اقامتگاه های مدرن با امکانات تفریحی - ورزشی در دستور کار قرار گرفت. ساخت این مجموعه حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که انقلاب اسلامی پیروز شد. روند اجرای این پروژه پس از انقلاب هم پیگیری شد تا این که سال ۱۳۷۴ به صورت رسمی به بهره برداری رسید.
این مجموعه علاوه بر ۵۰۹ واحد اقامتی در قالب برج و ویلا ، دارای چهار رستوران برای ارائه منوهای فست فود، چایخانه، سفره خانه جنگلی و ویلا برج است. بازارچه با غرفه های مختلف از سوپر مارکت و بوتیک گرفته تا عرضه لوازم بهداشتی، ورزشی و صنایع دستی از دیگر امکانات این مجموعه است.
امکانات ورزشی متنوعی هم در این مجموع وجود دارد که از جمله آن سالن های ورزشی آقایان و بانوان ، پینت بال ، کارتینگ، چهار چرخ موتوری، پیست دوچرخه سواری و سوارکاری و پلاژهای شنا است. مجموع دارای مراکز فرهنگی نظیر نمازخانه، کتابخانه، کافی نت، ایستگاه های هنری و سرگرمی، امور فرهنگی، سینما، نجوم و آسمان نما و سرزمین بازی است.
در این مجموعه علاوه بر شبکه های تلویزیونی داخلی و سالن های اجلاس ، اماکن دیدنی نظیر سایت گیاهان دارویی و گلخانه مکانیزه، گیاهان آپارتمانی، نمایشگاه گل کاکتوس و تفرجگاه ساحلی، پارک های جنگلی هم تعبیه شده است.
نظر شما