مسعود مهدویانفر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس این طرح ۱۵ نفر از افراد ساکن در مناطق کم برخوردار می توانند یک صندوق کارآفرینی تشکیل دهند که به هر صندوق حدود ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه اعضای صندوق کارآفرینی می توانند با استفاده از این اعتبار به آموزش مهارت کار آفرینی بپردازند، افزود: پس از پرداخت تسهیلات، خدمات مشاوره ای اقتصادی و توانمندسازی، فرهنگی، اجتماعی و تقویت همبستگی فرهنگی و کاهش آسیب های اجتماعی نیز ارائه می شود.
مهدویانفر، محل تامین اعتبار اولیه صندوق کارآفرینی محلی را صندوق کارآفرینی امید دانست و خاطرنشان کرد: این صندوق ها در واقع صندوق های خُرد محلی هستند که نخستین نمونه آن بهصورت آزمایشی در بهمن امسال در محله "جوی آباد" اصفهان افتتاح شد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان گفت: درصدد هستیم با جذب اعتبارات دولتی و گسترش دفاتر تسهیلگری بمنظور حمایت و توانمندسازی محلههای کم برخوردار گام برداریم.
مهدویانفر از گسترش دفترهای تسهیلگری در شهرستانهای استان و زیر نظر فرمانداری ها خبر داد و افزود: هدف ما از ایجاد این دفاتر، توسعه محلههای محروم است.
وی با اشاره به اینکه در اصفهان چهار دفتر تسهیلگری وجود دارد، اظهار داشت: محله های "حصه"، "ناصرخسرو"، "ارزنان" و "جوی آباد" زیر نظر استانداری دفاتر تسهیلگری دارد اما شهرداری هم چند دفتر دارد و سال آینده توسط فرمانداری ها این دفاتر توسعه پیدا می کند.
مهدویانفر با اشاره به دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی اضافه کرد: ۵۹ محله کم برخوردار در سطح استان اصفهان شناخته شده است که امکان راه اندازی این دفترها در آنها وجود دارد.
دفتر تسهیلگری و توسعه محلی بهمنظور ارتقای کمی و کیفی سطح زندگی مردم و تغییر چهره فرهنگی و اجتماعی مناطق حاشیهای، سکونتگاههای غیررسمی و بافت تاریخی مراکز استانها راه اندازی میشود.
در این دفاتر ظرفیتهای محله و توانمندی های ساکنان محله و همچنین نقاط ضعف و اِشکالات موجود در محلهها شناسایی می شود و با کمک نهادهای مردمی بمنظور حمایت از ساکنان گام برداشته میشود.
استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد.
نظر شما