۲۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹
کد خبر: 84680479
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سالانه ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در یزد تولید می‌شود

۲۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹
کد خبر: 84680479
سالانه ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در یزد تولید می‌شود

یزد - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی یزد با بیان اینکه سالانه ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می شود گفت: این میزان گوشت به اندازه مصرف استان است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش ایرنا  مهدی غیب الهی  روز شنبه در بازدید خبرنگاران از کشتارگاه صنعتی مهریز افزود: این استان از لحاظ توسعه زیر ساخت پرورش دام سبک و سنگین  در رتبه سوم کشور قرار دارد.

وی تعداد کشتارگاه های صنعتی استان را ۲ باب بیان کرد و اظهار داشت: در کشتارگاه صنعتی مهریز روزانه بیش از ۱۴۰۰ راس دام سبک و ۱۲۰ راس دام سنگین ذبح می شود که بخشی از گوشت قرمز استان را تامین می کند. 

غیب الهی با اشاره به تولید گوشت مرغ در استان گفت: اکنون روزانه ۱۵۰ تن گوشت گرم مرغ وارد بازار مصرف استان می‌شود که یک سوم آن مازاد بر نیاز استان است.

سالانه ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در یزد تولید می‌شود

وی خاطرنشان کرد: به شهروندان این اطمینان می دهیم در ایام نوروز و رمضان هیچ گونه کمبودی در زمینه مواد پروتینی در استان وجود ندارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی یزد تعداد مجتمع های دامداری استان را ۹۳ باب بیان و اظهار کرد: در این واحدها بیش از ۸۰۰ هزار راس دام سبک و ۱۵۰ هزار دام سنگین پرورش داده می شود.

وی تامین نهاده های دام و طیور و پرداخت تسهیلات را از جمله حمایت سازمان جهاد کشاورزی از دامداران ذکر و گفت: دامداران استان در سالجاری به علت خشکسالی در زمینه تامین علوفه با مشکل جدی روبرو بودند زیرا ۸۰ درصد علوفه آنها از خارج استان وارد می شود.

وی اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی در زمینه نهاده های دامی با ارز دولتی  بیش از ۸۰ درصد نهادهای دام سنگین و ۳۰ درصد دام سبک بین دامداران استان توزیع کرده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی یزد یادآور شد: حدود ۱۳ هزار نفر در مجتمع های دامداری و مرغداری ها استان  اشتغال دارند.

۷۰ درصد نیروهای کشتارگاه صنعتی مهریز افراد بهبود یافته از اعتیاد هستند

 مدیرعامل کشتارگاه صنعتی مهریز گفت: این واحد با ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار و ۲۷ هزار مترمربع در سال ۱۳۹۵ به بهره برداری رسید.

مهدی ناصر بافقی ظرفیت هر شیفت  این واحد را  ۲ هزار و ۴۰۰ راس دام سبک و ۲۵۰ راس دام سنگین  بیان کرد و افزود: اکنون در هر شیفت کاری یکهزار و ۴۰۰  راس دام سبک و حدود ۱۲۰ راس دام سنگین در آن ذبح می شود.

وی با اشاره به تامین نیرو در این کشتارگاه گفت: حدود ۴۰۰ نفر در این واحد مشغول بکار هستند که ۷۰ درصد آنها افراد بزهکار و معتاد بهود یافته هستند که با آموزش آنها و کمک به ترک اعتیاد در این واحد کار می کنند.

سالانه ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در یزد تولید می‌شود

وی خاطر نشان کرد: بخشی  از این افراد در داخل مجموعه خوابگاه دارند و ساکن هستند و از بیمه و حقوق اداره کار برخوردارند.

مدیرعامل کشتارگاه صنعتی مهریز با اشاره به حضور ۲ دامپزشک در این مجموعه یادآور شد: نظارتهای دقیق دامپزشکی و بهداشت بر کشتار ما وجود دارد؛ اکنون دو خط کشتار دام سنگین  و  چهار خط دام سبک در این مجموعه فعال است.

نایب رییس هیات مدیره و قائم مقام کشتارگاه صنعتی مهریز هم گفت: این واحد یکی از مجهزترین کشتارگاه صنعتی  کشور است که دارای تجهیزات مدرن و سالن های مختلف است.

جواد دشتی  از وجود سیستم تصفیه آب خون و استفاده آن در فضای سبز ، سیستم بسته بندی سیرابی ، کله و پاچه ، جگر و مغز ، سردخانه ، واحد بسته بندی گوشت ، مجموعه بسته بندی کود دام ، قرنطینه و میدان دام در این مجموعه خبر داد  و گفت: هر سه ماه یکبار خروجی آب تصفیه خانه توسط بازرسان اداره کل محیط زیست مورد آزمایش قرار می گیرد و خوشبختانه تاکنون مشکلی در این زمینه وجود نداشته است.

وی خاطر نشان کرد: ۷۰ درصد گوشت مورد نیاز  استان توسط این واحد تولید می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha