به گزارش ایرنا، علی جوان حاذق خواه عصر روز دوشنبه در حاشیه برنامه نهال کاری در ارتفاعات شهرستان اظهارداشت: ترویج و توسعه فرهنگ غرس نهال و درخت کاری بهویژه نگهداری از درختان، تاثیر بسزایی در افزایش سطح فضای سبز و جلوگیری از فرسایش خاک دارد.
وی افزود: حفاظت و صیانت از منابع ملی و عرصههای جنگلی یک وظیفه همگانی است، لذا همه دستگاهها موظفند دوشادوش منابع طبیعی و محیط زیست در این حوزه تمهیدات لازم را در نظر گیرند.
جوان خاطرنشان کرد: در قالب این طرح تا پایان سالجاری ۶۵ هزار اصله نهال به میزان جمعیت شهرستان گالیکش در عرصههای جنگلی و مرتعی و اراضی خصوصی شهرستان غرس خواهد شد.
امام جمعه گالیکش در این مراسم با اشاره به اهمیت درختکاری و حفاظت از آن گفت: سنت حسنه درخت کاری از توصیههای تمام ادیان الهی و دین مبین اسلام بوده و به عنوان یک موضوع با اهمیت، مورد تاکید قرار گرفته است.
حجتالاسلام محمد دلبری اضافه کرد: امروزه کاشت درخت، حفظ جنگلها و فضاهای سبز از واجبات است زیرا علاوه بر ایجاد محیطی شاد و با طراوت، دارای جنبههای اقتصادی و تجاری نیز بوده و کاشت درخت در این موضوع میتواند موجب تحرک چرخههای اقتصادی کشور شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در این مراسم گفت: کاشت نهال مناسب با هر منطقه به افزایش سرانه پوشش درختی منجر خواهد شد و با همین هدف تا پایان سال بیش از هزار هکتار از عرصههای منابع طبیعی نهالکاری خواهد شد.
عبدالرحیم لطفی افزود: مشارکت و همراهی مردم در بحث حفاظت از عرصههای جنگلی و مراتع باعث کاهش هزینه در امر حفاظت و کاهش حجم تخریب در عرصههای ملی خواهد شد، لذا نهادینه کردن مشارکت مردم در حفاظت از عرصههای منابع طبیعی یک ضرورت انکارناپذیر است.
شهرستان گالیکش حدود ۶۴ هزار نفر جمعیت مشکل از اقوام و مذاهب گوناگون دارد که ۵۵ درصد آن در ۶۳ روستا زندگی می کنند و اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی استوار است.
گالیکش با برخورداری از مزیت گردشگری و وجود جنگل و آبشارهای فراوان، پارک ملی گلستان را نیز در حوزه خود دارد.
نظر شما