۲۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹
کد خبرنگار: 1184
کد خبر: 84709593
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پارسال بیش از ۲۶۰۰ فرصت شغلی در ایرانشهر ایجاد شده است

زاهدان- ایرنا- معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر گفت: پرداخت ٢٢٨ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان در سال گذشته زمینه ایجاد بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ فرصت شغلی را در این شهرستان فراهم کرده است.

علی شعبانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نام گذاری امسال به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهارداشت: رویکرد علمی و دانش محور پایه تمام برنامه ریزی ها، هدف گذاری ها، اجرا و اقدامات مدیران شهرستان ایرانشهر است. 

وی گفت: سال گذشته با پرداخت ٢٢٨ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک ها، صندوق کارآفرینی و نهادها بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ شغل در شهرستان ایجاد شده است.

فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر تاکید کرد: باید با توسعه تولید، اشتغالزایی و رونق کسب و کار برای مردم، فضای پویایی اجتماعی و نشاط و امید به زندگی را گسترش دهیم.

وی اشاره کرد: از ٢۵٢ میلیارد تومان اعتبار و بودجه شهرستان در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۳۵ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است که باید مدیران شهرستان علاوه بر جدیت در اجرای پروژه ها، در جهت جذب باقی مانده اعتبارات نیز تلاش کنند.

شعبانی گفت: ظرفیت های فراوانی در ایرانشهر وجود دارد که تیم اقتصادی شهرستان باید با پویایی و متدلوژی علمی به سمت توسعه و پیشرفت برنامه ریزی و حرکت کند.

وی ادامه داد: مجموعه دست اندرکاران شهرستان یک سیستم را تشکیل می دهند و همه افراد، ادارات و نهادها در قبال پیشرفت و توسعه شهرستان مسوول هستند و باید با دوری از جزیره ای عمل کردن، رفتار و برنامه های مان باعث هم افزایی جمعی شود.

فرماندار ویژه ایرانشهر تصریح کرد: تیم اقتصادی شهرستان باید با بازنگری در فرآیند کار و بازشناخت علمی قابلیت ها، روش ها را اصلاح و متناسب با نام و هدفگذاری سال تغییر دهد و بانک ها به عنوان پشتیبان توسعه شهرستان، ظهور پررنگ تری در مسیر توسعه داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: حوزه اجتماعی شهرستان بسیار قابل نقد است. مسوولیت پذیری اجتماعی نسبت به حوادث را نداریم و به باورهای جمعی در شهرستان احترام گذاشته نمی شود. رفتارها نه تنها هم افزا نیست بلکه انرژی ها و توان همدیگر را خنثی می کنند. افراد متنفذ برای جلوگیری از آسیب ها و هنجارها به خوبی ایفای نقش نمی کنند.

شعبانی افزود: ما به انسان های آگاه، آزاد و مسوول نیاز داریم تا با مسوولیت پذیری اجتماعی، به تقویت و افزایش سرمایه های اجتماعی کمک کنند. 

وی خاطر نشان کرد: سندتحول دولت مردمی ابلاغ و در این سند نگاه ویژه ای به استان سیستان و بلوچستان شده است. مدیران باید آن را مطالعه کنند. مبنا و محور برنامه ها و اقدامات ما برای توسعه و پیشرفت شهرستان، همین سند تحول کشور است.

معاون استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: در مقوله دانش بنیان، باید مدیران پروژه های عملیاتی و طرح های خود را با مشخص کردن ابعاد زمان ،مکان و منابع و نتیجه و تاثیرگذاری اقتصادی و اجتماعی و دستاوردهای قابل سنجش پروژه ها ارایه و از کلی گویی پرهیز کنند.

وی افزود: توانمند سازی و آموزش افراد و مهارت افزایی توسط فنی و حرفه ای از ارکان اصلی برای توسعه است و باید در هر پروژه و طرحی، توانمند سازی و آموزش و افزایش مهارت های مورد نیاز افراد به نحو مطلوب دیده شود.

وی گفت: باید به ایده ها و حضور پررنگ جوانان در ادارات و دستگاه ها توجه ویژه و از ظرفیت و پتانسیل آنان استفاده شود و پیوند جوانان و مدیران و ادارات مستحکم و پیوسته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha