مهدی ولیپور روز دوشنبه در حاشیه آیین معارفه مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهارداشت: یکی از اولویت های این جمعیت استفاده از توان دانشمندان داخلی و شرکت های دانش بنیان برای بومی سازی تجهیزات تخصصی امداد و نجات از جمله ناوگان زمینی و هوایی و تجهیزات است.
وی افزود: استفاده از پهبادها و بالگردهایی برای جستجوی افراد که هزینه های گزافی بدون کارایی آنچنان جمعیت هلال احمر را بر آن داشته تا تیم های پهبادی را برای تسریع و افزایش کارایی تشکیل دهد.
وی تاکید کرد: لجستیک ناوگان زمینی و هوایی ما باید نوسازی و به روز شود و با استفاده از فناوری های روز هم داخلی سازی شود و هم توسعه پیدا کند.
رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور تصریح کرد: مجموعه حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر چالش های عمده ای از جمله تامین و تکمیل ذخایر انبارهای امدادی دارد که براساس شاخص های موجود باید برای معادل ۱۰ درصد خانوارهای ساکن کشور ذخیره سازی اقلام زیستی، بهداشتی و غذایی داشته باشیم.
ولی پور ادامه داد: تعیین تکلیف معیشتی، رفاهی و خدمات بیمه ای سرمایه انسانی نیروهای داوطلبی که در پایگاه های امداد و نجات جمعیت هلال احمر همکاری می کنند از دغدغه های اصلی بوده که با رایزنی هایی که از طریق مراجع از جمله سازمان اداری استخدامی، برنامه بودجه و مجلس شورای اسلامی پیگیری می کنیم.
به گفته وی هلال احمر سال گذشته آسیب ها را با وجود وقوع حوادث، مشکلات اعتباری و چالش های فرارو مدیریت کرده است.
در این آیین از تلاشهای مهدی میقانی مدیرعامل سابق هلال احمر گلستان قدردانی و قاسم غریبآبادی به عنوان مدیرعامل جدید این نهاد معرفی شد.
گلستان مطابق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف در ۳۴ نقطه شهری و هزار و ۷۵ روستا دارد.
نظر شما