به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، غلامرضا مهشاد روز دوشنبه افزود: این محصولات با صدور ۱۴۴ فقره گواهی صادرات در سال ۱۴۰۰ به کشورهای مختلف صادر شدهاند.
وی ادامه داد: برای راستی آزمایی درخصوص سلامت محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، ۱۶۷ نمونه از محصولات نهایی شرکتها و واحدهای تولیدی تحت نظارت به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت ارسال شده است.
مدیر غذای معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: در طرح پایش محصولات در سطح عرضه (PMS) از بخش کشاورزی ۱۱۹ نمونه، محصولات غذایی ۷۵ نمونه و آرایشی بهداشتی ۱۸۰ نمونه در مجموع ۳۷۴ نمونه مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در سال گذشته ۱۴۲ نوبت بازرسی از اصناف مختلف انجام شد که شامل ۱۰۴ نوبت محصولات خوارکی و آشامیدنی، ۳۲ نوبت آرایشی بهداشتی و ۱۶ نوبت بازرسی از محصولات قاچاق سطح بازار بود.
مهشاد با اشاره به انجام ۲۱ مورد ارزیابی سالانه از واحدهای تولیدی موادخوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارداشت: سال گذشته ۱۷۱ مجوز صادر شده که از این تعداد ۳۰ مورد صدور پروانه بهره برداری، ۱۵ مورد پروانه مسئول فنی، ۹۱ مورد پروانه ساخت و ۳۵ مورد تمدید پروانه ساخت بود.
وی با بیان اینکه با ۲۱ شرکت تولیدی متخلف برخورد قانونی شد، افزود: ۱۷ مورد اخطاریه صادر شد، ۲ واحد تولیدی آرایشی و بهداشتی پلمب و ۲ واحد تولیدی نیز به دادگاه معرفی شدند.
مدیر غذای معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول از تلاشهای یکساله کارشناسان حوزه غذای این دانشگاه قدردانی کرد و گفت: این همکاران با وجود شرایط سخت کرونا برای حفظ سلامت غذایی جامعه لحظهای غافل نشدند و تولیدات شرکتها را زیر ذره بین قرار دادند.
نظر شما