بیانیه ملی‌پوشان وزنه برداری؛ هتل پنج ستاره نمی‌خواهیم شان‌ و احترام ما را حفظ کنید

تهران- ایرنا- اعضای تیم ملی وزنه‌برداری مردان ایران با انتشار بیانیه‌ای ضمن بازگو کردن دلایل ترک اردو، اعلام کردند: بحث گروکشی یا حضور در هتل پنج ستاره نیست بلکه ما نیاز به احترام داریم.

به گزارش ایرنا، محمدحسین برخواه سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری مردان چندی پیش میرمصطفی جوادی، حسین سلطانی، حافظ قشقایی، محمدمهدی حیاتی، حسین نجفی، علی هاشمی، سیدایوب موسوی، رسول معتمدی، علیرضا یوسفی، مهدی کرمی، امیر حقوقی، امیر عزیزی، رضا حسن‌پور، علی داودی، رضا بیرالوند و پیمان جان را به اردوی تیم ملی دعوت کرد. این اردو از سوم خردادماه آغاز شد. در حدود یک هفته پس از آغاز این اردو، ملی‌پوشان وزنه‌برداری ایران در اعتراض به شرایط حاکم بر فدراسیون و کمبود امکانات، اردوی آماده‌سازی را ترک و به خانه‌های خود بازگشتند.

علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری و محمدحسین برخواه سرمربی تیم ملی نسبت به اعتراض دست‌جمعی ملی‌پوشان این رشته واکنش‌های متفاوتی داشتند. واکنش‌هایی که موجب شد تا این ورزشکاران بیانیه‌ای را به طور مشترک در صفحه اجتماعی خود منتشر کنند. 

در این بیانیه آمده است:

ما اعضای تیم ملی وزنه‌برداری همیشه خود را سرباز مردم ایران و انقلاب دانسته‌ایم و برای اعتلای نام میهن و شادی هم‌وطنان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌ایم. حتی با وجود اینکه شرایط نامناسب اردویی از مدت‌ها پیش وجود داشت اما به خاطر افتخارآفرینی برای ایران و اهتزاز پرچم کشور عزیزمان، سکوت کردیم. امروز اما دیگر ادامه این روند سخت و طاقت‌فرسا شده است.

باید تاکید کنیم که هرگز،‌ چه در گذشته و چه حالا که بنا را بر انتقاد و اعتراض گذاشته‌ایم، چیزی بیشتر از حقمان یا در حد هتل پنج ستاره نخواسته‌ایم. فقط می‌خواهیم شأن ما حفظ شود. اینکه ورزشکاران با سهمیه‌بندی شدن آب معدنی مواجه شوند، زیبنده تیم ملی ایران نیست.

ما فقط می‌خواهیم مشکلات موجود برطرف شود نه اینکه بیشتر از قبل از سوی رییس فدراسیون مورد بی احترامی قرار بگیریم. ما قبلا هم این مشکلات را با رییس فدراسیون در میان گذاشته بودیم اما با برخورد نامناسبی روبرو شدیم. 

مشکل ما، کیفیت بد غذاست که با ارزان‌ترین مواد غذایی تهیه می‌شود. حقوق و پاداش به ملی‌پوشان پرداخت نمی‌شود یا به صورت سلیقه‌ای انجام می‌شود. کافی است که حقوق ورزشکاران را با کارمندان فدراسیون مقایسه کنید و متوجه می‌شوید که یک ملی‌پوش، یک چهارم کارمند فدراسیون حقوق می‌گیرد. خوابگاه وزنه برداری مدت زمان زیادی است که نیاز بازسازی دارد و امکان اسکان در آن بسیار سخت است. 

با وجود اینکه پس از تمرینات سنگین و پرفشار نیاز به ریکاوری داریم، فیزیوتراپ در کنار تیم نیست، سونا و جکوزی نیز  یک سال است که خراب‌ بوده و تعمیر نشده‌اند. سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی خوابگاه هم همین شرایط را دارند. برگزاری کنسرت‌ها در سالن مسابقه، مخل آسایش و استراحت وزنه‌برداران شده و حتی پیمانکار، یکی از درهای ورود به رستوران وزنه‌برداری را هم به روی ملی‌پوشان بسته است.

جدا از این مشکلات، برخی افراد ناکارآمد و نالایق در فدراسیون در مواردی ورود کنند که در حیطه وظایفشان نیست و مهم‌تر اینکه برخورد نامناسبی هم با ملی‌پوشان دارند و به نظر می‌رسد حفظ شأن و احترام ورزشکار، در فدراسیون وزنه‌برداری جایی نداشته باشد. 

از اینکه ممکن است اعتراض ما خاطر مردم عزیز ایران و به ویژه علاقه‌مندان به ورزش را مکدر کرده باشد، ناراحتیم و امیدواریم مسئولان امر،‌ به درخواست ما که بهبود شرایط و فراهم کردن امکانات در شأن تیم ملی جمهوری اسلامی ایران است، حسن نظر داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha