دریافت اثر از تمام بسترهای مجازی آثار نهمین جشنواره رسانه‌های دیجیتال رضوی را افزایش داد

سمنان- ایرنا- سرپرست معاونت نظارت و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: راهبردی که در جشنواره رسانه‌های دیجیتال رضوی (آهوان) امسال انجام و موجب شد تعداد آثار با رشدی چشم‌گیر به ۴۵ هزار اثر برسد، این بود که دریافت آثار به بستر خاصی محدود نشد و در هر فضا و بستر داخلی و خارجی ممکن بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدصادق افراسیابی شامگاه پنجشنبه در آیین پایانی نهمین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال رضوی که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن تئاتر شهر سمنان برگزار شد بیان کرد: این جشنواره تا سال ۹۷ حول محور نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای و سایت‌های مربوط به امام رضا (ع) برگزار می‌شد سپس رویکرد آن به حوزه صوتی و تصویری در فضای مجازی تغییر و ۲ دوره در قزوین به همین منوال برگزار شد.

وی افزود: در سال ۹۸ بیش از سه هزار اثر دریافت شد و در سال ۹۹ نیز سه هزار اثر در آپارات، هشت هزار و ۵۲۰ اثر از طریق سامانه‌هایی مانند روبیکا، آخرین خبر، تماشا و نماشا و ۲ هزار و ۴۵۰ اثر هم از هنرمندان شاخص رسید و در مجموع کل آثار به  ۱۶ هزار و ۶۷۰ اثر رسید.

دبیر تخصصی نهمین جشنواره رسانه‌های دیجیتال رضوی گفت: دلیل این رشد، تغییر در روند و دریافت آثار از جایی بود که مردم حضور دارند.

افراسیابی بیان کرد: امسال از طریق داده‌ کاوی ۴۵ هزار اثر در بازه زمانی ۲۷ آذر تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ کشف شد و درنهایت بعد از داوری ۳۰ اثر برگزیده شدند.

وی افزود: امسال یک هزار و ۲۰۰ اثر هم از طریق موسسه‌هایی که به شکل حرفه‌ای و با مجوز تولید محتوا می‌کنند دریافت شد و در این آیین از ۱۷ برگزیده تقدیر می‌شوند. 

سرپرست معاونت نظارت و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان اینکه دغدغه مشترک همه، داشتن فضای مجازی امام رضایی است، گفت: تولید و نشر محتوا ۲ بحث جداست و اگر اثر تولید شده در فضای مورد نظر به درستی منتشر نشود اثر گذار نیست.

افراسیابی گفت: بیشتر مردم ایران مذهبی هستند و قشر مذهبی همواره قدرتمند بودند و هستند اما چون گاهی مطالبه‌گری ضعیف است، کوتاهی می‌شود و اگر مطالبه‌گری به درستی از سامانه‌ها انجام شود، محتواها به سمت اسلامی شدن پیش می‌رود. 

سرود «سلام فرمانده» نشان‌دهنده وجود امید به آینده فرهنگ کشور است 

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین بیان کرد: رمز پیروزی حزب‌الله لبنان در برابر اسرائیل توسل به ائمه اطهار(ع) بود و در این برهه حساس ائمه چراغ راه هستند.

عباس گلرو هم در این آیین بیان کرد: رهبر معظم انقلاب توجه ویژه‌ای به علم‌آموزی دارند زیرا سلاح تشیع در مقابل کفر علم و دانش است و امید است رسانه‌های دیجتال به این حوزه وارد شوند.

وی افزود: اولویت پیام رهبر معظم انقلاب به مجلس شورای اسلامی، اتصال به فرهنگ حتی در این اوضاع سخت معیشتی بود.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در جامعه مشکلات فرهنگی زیادی وجود دارد و بار مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سنگین است اما با حمایت مجلس شورای اسلامی این مشکل حل می‌شود.

وی افزود: آسیب‌های فرهنگی در جامعه ما زیاد است و جرثومه‌های فساد سعی می‌کنند ذهن کودکان و نوجوانان را به ابتذال بکشانند، اما کارهای فرهنگی مانند سرود «سلام فرمانده» که الگویی برای کل منطقه شد، نشان می‌دهد که امید و ابزار فرهنگی برای بهبود اوضاع وجود دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در سفری یک روزه، به منظور بازفعالی پنج طرح راکد استان سمنان، شرکت در اختتامیه کنگره نکوداشت آیت‌الله سید محمدشاهرودی و چند برنامه فرهنگی دیگر در این استان حضور یافت‌.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha