دکتر شاپور بدیعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای ارائه خدمت رسانی بهتر به زائران همزمان با دهه پایانی ماه صفر و تا پنجم مهرماه تمامی بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حالت آماده باش قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: هماهنگی جهت ایجاد تسهیلات لازم در راستای مراقبت از گروههای آسیبپذیر با اولویت مادران باردار، تامین خون و فرآوردههای خونی برای بخش اورژانس بیمارستان با توجه به میزان بالاتر مراجعات با همکاری سازمان انتقال خون از دیگر اقدامات حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی در این ایام محسوب میشود.
بدیعی با اشاره به لزوم مدیریت ازدحام در مراکز درمانی و بیمارستانها افزود: در این ایام نظارت مستمر و جدی بر بیمارستانها به لحاظ انبار یا دپوی مناسب دارو، تجهیزات و شناسایی سریع و مرتفع کردن آن در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: همچنین در ایام پایانی صفر جانمایی ۲ مرکز درمانی سیار شبانهروزی هماهنگ شده است که یکی از آنها در مسیر ملکآباد و دیگری در اطراف حرم مطهر رضوی با همکاری بنیاد کرامت و با ظرفیت حداقل ۴۰ تخت جانمایی شدهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: همچنین مکاتبات لازم با مسوولان فنی درمانگاههای عمومی برای وضعیت آمادهباش کادر و پرسنل و تامین تجهیزات این مراکز در دهه پایانی ماه صفر انجام شده است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
نظر شما