به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر فریده اخلاقی افزود: این در حالی است که در گذشته سن باروری بانوان در این استان بین ۱۸ تا ۳۵ سال بود.
وی ادامه داد: هم اکنون با وجود آزمایشهای تشخیصی پیشرفته و مراقبتهای دورهای از زنان، سن باروری افزایش یافته است که این موضوع به دلیل اهمیت فرزندآوری برای زوجینی است که با تاخیر بیشتری ازدواج میکنند.
پیشرفت قابل توجه طب مادر و جنین
رییس بیمارستان ام البنین مشهد با تاکید براین که هم اینک طب مادر و جنین پیشرفت کرده است گفت: بانوان نگران بارداری خود در سنین بالاتر نباشند چرا که با مراقبتهای بهداشتی و درمانی جدیتر آنها نیز میتوانند صاحب فرزند شوند و هیچ منعی برای فرزندآوری در سنین بالا وجود ندارد.
اخلاقی با بیان اینی که اگر بانویی مبتلا به بیماری باشد و یا تحت درمان دارویی باشد نیز میتواند صاحب فرزند شود افزود: در چنین شرایطی مادر فقط با پزشک زنان و زایمان رو به رو نیست بلکه تیمی از پزشکانی که فرد تحت درمان آنهاست در دوران بارداری فرد را برای یک بارداری سالم و زایمان ایمن همراهی میکنند.
وی تاکید کرد: افرادی که در سنین بالاتر ازدواج میکنند نباید وقفهای برای باروری خود ایجاد کنند بلکه باید سریعتر فرزندآوری کنند.
نظر شما