ساوه - ایرنا - انارها در دشتهای سرخ ساوه، همچون نگینهای درخشان میرویند و با آغاز فصل برداشت، نبض زمین همچون ترانهای سرخ تپشی تازه میگیرد، این شهر با ۱۱ هزار هکتار زیر کشت و تولید میانگین ۱۷ تن در هر هکتار، سالانه انبوهی از انارهای مرغوب، از جمله ملسساوهای، یوسفخانی و تبریزی را به بار میآورد. امسال، بهرغم کاهش تولید به دلیل خشکسالی، پیشبینی برداشت محصول حدود ۱۵۰ هزار تن است.
اخبار مرتبط
-
سومین تپش قلب انار در ساوه
ساوه - ایرنا - سومین تپش قلب انار در ساوه این محصول را برای سومین بار به مرکز توجهها آورده…
-
فیلم | سومین جشنواره انار ساوه
ساوه - ایرنا - سومین جشنواره انار ساوه همزمان با روز فرهنگ عمومی در مسجد جامع تاریخی این شهرستان…
نظر شما