به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، مسعود حبیبی روز سه شنبه در مراسم روز دانشجو (۱۶ آذر) که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، افزود: تاکید ما در دولت چهاردهم آن است که فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی با حضور دانشجویان برگزار شود و آنها در همه سطوح برنامهریزیها حضور داشته باشند و برنامههای خود را طراحی و اجرا کنند.
وی ادامه داد: پیگیر آن هستیم که علاوه بر ساختارهای موجود در معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارگروهی تشکیل شود که حضور دانشجویان در تصمیمگیریها را ساختارمند کند.
حبیبی تاکید کرد: باید شورای مرکزی داشته باشیم که به طور مستقیم در ارتباط با معاونان دانشجویی و فرهنگی بوده و با حوزههای آموزش و پژوهشی نیز همکاری داشته باشند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: ما بستر کار را برای دانشجویان فراهم میکنیم تا با مشورت با اساتید و فرهیختگان بهترین برنامهریزی را داشته باشید.
دانشجو چراغ راه جامعه است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم با اشاره به صد و هفتاد و سومین سال تاسیس مدرسه طب در ایران و ضمن گرامیداشت روز دانشجو گفت: دانشجو یکی از مهمترین چراغهای راه جامعه است که باید زودتر از دیگران واکنش دهد و چراغ راهنمای جامعه باشد.
سید رضا رئیس کرمی اظهارداشت: روز دانشجو خروش دانشجویان به علت حضور معاون اسبق رئیس جمهور آمریکا و ورود نظامیان در دانشگاه بوده و این روز بزرگداشت همه مجاهدتهای دانشجویان است.
وی اظهار امیدواری کرد که گرامیداشت امروز سبب شود، نسبت به اتفاقات جامعه آگاهی و حساسیت بیشتر نسبت به مسائل جامعه انجام شود.
روز دانشجو نمایانگر تاریخ ایران و آمریکا
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز در این مراسم ضمن بازخوانی تاریخ ارتباط ایران و آمریکا گفت: روز دانشجو نمایانگر تاریخ ارتباط ایران و آمریکا است.
حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی افزود: مهمترین افتخارات انقلاب در دانشگاه پایهگذاری شد و بسیاری نهادهای انقلاب از درون دانشگاه ایجاد شدند. اگر مردم منتظر وعده صادق ۳ هستند و وعده صادق ۲ اتفاق میافتد، محصول دانشگاه است.
وی تصریح کرد: فراموش نکردیم دومین کشوری که به صورت جدی با کرونا مواجه شد، ایران بود. در زمانی که تلفات آمریکا روزانه ۱۰۰۰ نفر بود، در ایران به صفر رسید و این ثمره تلاشهای اساتید و پیشکسوتان بود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به تلاشهای دانشگاه برای ساخت میلههای سوخت برای رادیوداروهای درمان بیماران مبتلا به سرطان گفت: امروز هم اگر بنا باشد اعتلایی در کشور اتفاق بیفتد و کشور بر زانوهایش خود بایستد، بدون دانشگاه اتفاق نمیافتد.
وی با اشاره به جنگ غزه گفت: غزه محل قتل عام ۳۰ هزار مادر، زن، دختر و کودک است و دو هفته قبل قطعنامه آتشبس توسط آمریکا وتو شد و مجدد صادرات سلاح اتفاق افتاد.
به گفته رستمی؛ ادعاهای حقوق زن و بشر آمریکا گوش نواز است ولی بزرگترین قتلعامها و نسلکشی ها توسط عزیزکرده آنها اتفاق میافتد.
امروز دولت چهاردهم باور دارد پاسخ های دانشجویان بهترین راهکار حل مسایل روز جامعه است
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز در این مراسم با بیان اینکه امروز دولت چهاردهم باور دارد پاسخ های دانشجویان بهترین راهکار حل مسایل روز جامعه است، افزود: روز دانشجو به روحیه پرسشگری نیاز دارد که با هم اندیشی و پیشرفت ملت گره خورده است این روز یادآور مسوولیتی سنگین بوده و باید از فرصت های ناب دوره دانشجویی استفاده کرد.
زهرا بهروز آذر تصریح کرد: دانشجو بودن فرصت بی نظیری است که یک بار برای ما اتفاق می افتاد و فراتر از یک دوره تحصیل و کسب مدرک بوده و دوره دانشجویی بهترین زمان برای شناخت استعدادها ، علایق محیطی و کسب مهارت ها بوده که مسیر زندگی واقعی را مشخص می کند.
وی ادامه داد: دانشجو در دوره دانشجویی مهارت هایی مثل کار گروهی، مدیریت زمان و حل مسأله را فرا می گیرد و در آینده کشور موثرند و هر قدمی که شما در مسیر علم و آگاهی برمی دارید تاثیر مستقیمی بر پیشرفت کشور دارد.
به گفته وی، دانشگاه ایجاد شبکه ای از دوستان و اساتید است و می تواند منبع همکاری و پیشرفت برای دانشجو باشد، این فرصت هایی ناب را برای هم آموزی از دست ندهید،
شما دانشجویان می توانید با اندیشه های نو ،دیدگاه های تازه و انرژی بی پایان مسایل را با دیدگاه های عمیق تر بررسی کنید و جامعه را بسازید.
بهروز آذر تاکید کرد: باید درباره مهارت پرسشگری صحبت کنیم پرسشگری موثر یعنی گوش دادن فعال، ایجاد فضایی مبتنی بر اعتماد و امنیت که در دولت چهاردهم در این باره اتفاق نظر است که دانشجویان باید در دوران چگونگی حل مسایل پرسشگری کنند.
نظر شما