سردار سلیمانی: موفقیت های کشور ریشه در مدیریت جهادی و  مقاومت دارد

تهران- ایرنا- رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه تفاوتی بین مدیریت و کار جهادی با سایر سبک‌های مدیریتی است، گفت: موفقیت های کشور ریشه در مدیریت جهادی و مقاومت دارد.

به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، سردار غلامرضا سلیمانی روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان ملی فرودس گفت: تفاوتی بین مدیریت و کار جهادی با سایر سبک‌های مدیریتی وحود دارد اما در یک تقسیم‌بندی کلی می‌توان به دو سبک مدیریت جهادی و مدیریت کلاسیک برسیم.

وی با بیان اینکه مدیریت جهادی در دوران انقلاب اسلامی عرضه شد که سبکی نو است، افزود: فاصله میان شهریور سال ۱۳۲۰ و شهریور سال ۱۳۴۷ در سال ۱۳۲۰ ایران به صورت کامل اشغال شد در حالی که هیچ‌گاه در تاریخ، ایران به صورت کامل اشغال نشده بود با وجود اینکه در آن زمان همه مولفه‌ها برای مقاومت وجود داشت اما مقاومتی شکل نگرفت و کشور اشغال شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان این که در دوره رضا خان ارتش نوین شکل گرفت و اعتراضات داخلی هم سرکوب شده بود عنوان کرد: ارتش ۱۲۵ هزار نفری رضاخان که از پشتیبانی انگلستان برخوردار بود نتوانست در برابر اشغالگران بایستد دلیل آن نبود مدیریت جهادی بود.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: رضاخان وابسته به انگلیسی‌ها بود و با فرمان انگلیسی‌ها، ارتش تسلیم شد. این اتفاق را با شهریور ۵۹ مقایسه کنید که انقلاب شده بود زمانی که نیروهای دفاعی کشور متحول شده و مستشاران رفته و ناآرامی‌ها در نقاط مختلف کشور وجود داشت، تمام شرایط برای پیروزی صدام وجود داشت اما ۳۳ روز مردم در خرمشهر برابر یک ارتش مجهز با پشتیبانی جهانی ایستادگی کردند. دلیل این پیروزی مدیرت جهادی مبتنی بر ولایت فقیه بود.

رئیس سازمان بسیج درباره تفاوت مدیریت در دوران پهلوی و انقلاب اسلامی ایران گفت: در هیچ دوره‌ای سبک‌های مدیریت غربی برای کشور ما و کشورهای اسلامی دستاوردی نداشته است و جز با تمسک به داشته‌های خود نمی‌توانیم پیروز باشیم.

سردار سلیمانی با بیان اینکه رهبر انقلاب اسلامی پرچمدار حرکت‌های جهاد سازندگی هستند اظهار کرد: این حرکت‌های جهادی از درخشان ترین دوره‌های کشور است. می‌توان ادعا کرد تمام موفقیت‌های ما ریشه در مدیریت جهادی و مقاومت دارد دوره‌ای که امام و امت با هم گره خوردند و پیروزی‌هایی را برای کشور را فراهم کردند.

وی گفت: جوان‌ها باید در مکتب جهادی تربیت شوند و در عرصه های مختلف حضور پیدا کنند و با حرکت و مدیریت جهادی پیشرفت و بالندگی را برای کشور به ارمغان بیاورند. وظیفه ما هم حمایت از گروه های جهادی و تفکر جهادی است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین عدم موفقیت و کاستی در برخی حوزه ها را به دلیل دوری از مکتب انقلاب اسلامی دانست و یادآور شد: باید دقت کنیم که از آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و امامین انقلاب فاصله نگیریم تا بتوانیم پیش برویم.

سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی نیز طی سخنانی در این آیین، اظهار داشت: زمانی که رهبر انقلاب در سال ۱۳۴۷ برای کار جهادی به شهرستان فردوس رفتند شاید کمتر کسی فکر  می کرد که این سبک مدیریت جهانی شود.

وی مدیریت خدمتگزاری را نشات گرفته از تفکر رهبر انقلاب دانست و گفت: بسیج سازندگی در دهه هفتاد با فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی تاسیس شد و امروز سرمنشا خیر و برکت شده است.  

سردار زهرایی با بیان اینکه خدمت تنها موضوعی است که تاریخ انقضا ندارد، بیان کرد: خدمت کار ویژه بسیج سازندگی است و هر کسی در این عرصه فعالیت می کند باید این فرصت را غنیمت بداند و از آن برای خدمت به مردم استفاده کند و درنهایت جریان جهادی کشور باید تکثیر شود و این تکثیر تفکر جهادی برعهده جهادگران است و نشان ملی فردوس نیز برای همین مهم است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی عنوان کرد: فردوس خاستگاه حرکت‌های جهادی است و یکی از وظایف دبیرخانه حرکت‌های جهادی این است که نهادینه‌سازی حرکت جهادی را پیش ببرد. هر دستگاه یا فردی در سطح کشور که عَلَم مردمی‌سازی و موفقیت مردم را بلند کند، نشان فردوس را دریافت می‌کند.

سردار زهرایی گفت: امروز اختتامیه اولین رویداد ملی فردوس است، در سال‌های بعد با مشارکت حداکثری نهادها و سازمان ها برگزار خواهد شد.

در پایان این مراسم از برگزیدگان با اعطای لوح، تقدیر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha