منصور شیشهفروش روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود ۳۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب کلانشهر اصفهان نیز فرسوده بوده و بازسازی آن ضروری است.
وی اظهار کرد: در ماههای اخیر شاهد حوادث متعدد شکستگی لولههای انتقال آب و فاضلاب و نشست زمین بر اثر آن در مناطق مختلف کلانشهر اصفهان بودیم که فرسوده بودن شبکه آب و فاضلاب یکی از دلایل اصلی آن است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تاکید کرد: بخشی از شبکه فرسوده آب و فاضلاب اصفهان در مناطق آسیبپذیر قرار دارد که بازسازی و اصلاح آنها با توجه به شرایطی مانند فرونشست زمین باید در اولویت باشد.
وی خاطرنشان کرد: بازسازی شبکه فرسوده آب و فاضلاب کلانشهر اصفهان به اعتبارات و همافزایی ملی نیاز دارد و انتظار ما از نهادهای بالادستی مانند وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه این است که این موضوع را بهعنوان اولویت در دستور کار خود قرار دهند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، گفت: در آخرین حادثه مرتبط، لوله انتقال آب به منطقه «گورت» در شرق اصفهان شامگاه یکشنبه (نهم دی) بهدلیل فرسودگی دچار شکستگی شد.
شیشهفروش با بیان اینکه شکستگی این لوله انتقال آب در کمتر از ۱۲ ساعت برطرف شد، خاطرنشان کرد: این خط لوله با قطر ۱۴۰۰ میلیمتر توسط گروه مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تعمیر و بازسازی شد.
وی افزود: در این عملیات، هفت متر از لوله بتنی فرسوده جای خود را به یک شاخه لوله فولادی داد و با وجود چالشهایی مانند استقرار دکل برق و کابلهای ارتباطی، این حادثه با مهارت و تخصص تیم عملیاتی کنترل شد.
به گزارش ایرنا، شهر اصفهان از حدود پنج هزار کیلومتر شبکه توزیع آب و سه هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب برخوردار است که قدمت این شبکه به ۵۰ سال پیش باز می گردد.
این کلانشهر حدود ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۵ منطقه شهرداری دارد.
نظر شما