چهار دهه میزبانی از اتباع خارجی نشان از سیاست بشر دوستانه ایران دارد

تهران- ایرنا- رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: میزبانی و حمایت حدود چهار دهه از اتباع بیگانه به خصوص اتباع افغانستانی، نشان دهنده سیاست بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش ایرنا از اداره‌کل امور اتباع و مهاجرین، نادر یاراحمدی روز چهارشنبه در دیدار با تاماکی تسوکادا سفیر ژاپن در جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: از کشور ژاپن انتظار داریم با رویکرد بشر دوستانه حمایت‌های بیشتری از جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات به پناهندگان به خصوص در حوزه های زیر ساختی از جمله آموزش، بهداشت و درمان افزایش دهد.

وی در این دیدار که با موضوع هم اندیشی و تبادل نظر برای جلب حمایت های مالی و زیرساختی از کشور ژاپن و کمک به فرایند میزبانی جمهوری اسلامی ایران از پناهندگان افغانستانی برگزار شد، تاکید کرد: ماهیت حمایت از پناهندگان افغانستانی و میزبانی صادقانه و خالصانه جمهوری اسلامی از آنها بشر دوستانه بوده است.

به گفته رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی، با توجه به گذشت بیش از چهار دهه از تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، تشریک مساعی و حمایت جدی کشورها و سازمان های بین المللی از جمهوری اسلامی ایران برای تداوم میزبانی از پناهندگان ضروری است.

یاراحمدی افزود: راهبرد جمهوری اسلامی ایران بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و با توجه به اشتراکات فرهنگی دینی و زبانی بین دو ملت ایران و افغانستان فارغ از نوع حکومت مستقر در آن کشور، حمایت از مردم افغانستان و زندگی پناهندگان در کنار شهروندان ایرانی و دسترسی بدون تبعیض آنها به خدمات گسترده آموزشی بهداشتی اشتغال بوده است.

چهار دهه میزبانی از اتباع خارجی نشان از سیاست بشر دوستانه ایران دارد

هزینه اتباع خارجی سرسام آور است

تاماکی تسوکادا سفیر ژاپن در جمهوری اسلامی ایران در ادامه این نشست ضمن تشکر از میزبانی جمهوری اسلامی از پناهندگان، با اشاره به جمعیت بالای پناهندگان افغانستانی ساکن ایران و بار سنگین هزینه های سرسام آور در حوزه های مختلف آموزشی، بهداشتی و درمانی، بر عزم دولت ژاپن برای حمایت و همکاری با دولت ایران در میزبانی از پناهندگان افغانستانی تاکید کرد و با اشاره به اهمیت مسئله آموزش و تحصیل پناهندگان، از آمادگی این کشور برای ارائه خدمات آموزشی به پناهندگان افغانستانی ساکن ایران خبر داد.

تاماکی تسوکادا در ادامه با اشاره به معضل مواد مخدر و تاثیرات بین المللی این موضوع، بر لزوم همکاری‌های دوجانبه بین دو کشور و جلب همکاری ها و حمایت های سازمان های بین المللی برای این موضوع تاکید کرد.

یاراحمدی در بخش دیگری از این نشست ضمن تایید بیانات سفیر ژاپن و اعلام آمادگی برای توسعه همکاری با دولت ژاپن در زمینه های یادشده، به خصوص ارائه راه‌حل‌های پایدار و همچنین بازدید مشترک از پروژه‌های در حال اجرا به منظور شناخت نیازمندی‌های پناهندگان و انعکاس خدمات بشردوستانه‌ جمهوری اسلامی، گفت: از کشور ژاپن انتظار داریم با رویکرد بشر دوستانه، در کنار سایر کشورهای دنیا، حمایت های مستقیم از جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات به پناهندگان را به خصوص در زمینه پروژه‌های زیرساختی - توسعه‌ای مثل آموزش، بهداشت و درمان افزایش دهد.

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی در پایان نشست با اشاره به پرشدن ظرفیت تحصیل حضوری دانش آموزان پناهنده در کشور و اهمیت آموزش مجازی دانش‌آموزان پناهنده در شرایط فعلی از سفیر ژاپن درخواست کرد که برای اجرای طرح آموزش مجازی پناهندگان ساکن ایران، حمایت های لازم را به عمل آورند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha