حسين عساكره روز چهارشنبه در اختتاميه دومين جشنواره «من، زمين، بهار» در دانشگاه زنجان افزود: گاهي وقت ها اگر مسئولان از فرصت ها به خوبي استفاده نكنند ممكن است مسايلي مانند محيط زيست كه تخريب آن جبران ناپذير است در آينده نزديك تبديل به تهديد شوند.
وي ابراز كرد: پديده اي مانند خشك شدن درياچه اروميه شايد در كوتاه مدت عوارض جانبي آنچناني براي محيط زيست نداشته باشد ولي به حتم در بلند مدت اثرات مخرب خود را در منطقه خواهد گذاشت و زنجان هم از اين خشك شدن تاثير خواهد پذيرفت.
عضو هيات علمي دانشگاه زنجان گفت: در كشاورزي هم بايد اين موضوع مد نظر باشد كه كشاورزي بايد بومي گردد، يعني محصولات كشت شده بايد مرتبط با آب و هواي منطقه باشد، چرا كه نياز محيطي هر كشت متفاوت است و كشت محصول غير مرتبط به محيط زيست منطقه فشار وارد شود.
عساكره نسبت به نوع آبياري زمين هاي كشاورزي در ايران انتقاد كرد و افزود: بايد جداسازي مصرف آب به شهري و كشاورزي انجام گيرد، به اين صورت كه نبايد آبي كه مي تواند در مصرف شهري مورد استفاده قرار گيرد در اموركشاورزي مصرف شود همچنين گسترش فرهنگ آبياري قطره اي از ديگر روش هاي كنترل مصرف آب براي جلوگيري از ورود به بحران در استان و كشور است.
وي تاكيد كرد: زنجان يكي از استان هايي است كه داراي اقليمي نزديك به سرد و خشك است و با ادامه اين وضعيت مصرف آب با بحران جدي مواجه خواهد شد كه مسئولان براي آن بايد تدبير جدي اتخاذ كنند.
عضو هيات علمي دانشگاه زنجان گفت: پيشنهاد جامعه دانشگاهي به مسئولان دستگاه هاي دولتي اين است كه براي اجراي پروژه هايي كه نيازمند تحقيق در رابطه با موضوع محيط زيست باشد، به حتم از محققان دانشگاهي در پروژه هاي خود استفاده كنند، تا از تخريب غيرعمدي طبيعت در دراز مدت جلوگيري شود.
3216/6085
عضو هيات علمي دانشگاه زنجان :
براي حفظ محيط زيست، فاصله بين دانشگاه و دستگاه هاي دولتي كم شود
۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۳۷
کد خبر:
81996695
زنجان - ايرنا - استاد دانشگاه زنجان گفت: همكاري تنگاتنگ ميان دانشگاه و دستگاه هاي دولتي يكي از فرصت هايي است كه براي حفظ محيط زيست بايد طي سال هاي گذشته از آن بهره برداري مي شد كه مورد بي مهري مسئولان دولتي و دانشگاهي قرار گرفته است.