محمد ايزدي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مصرف كنندگان نان انتظار افزايش كيفيت نان را دارند كه بايد با برنامه ريزي و مديريت مطلوب پاسخگوي نياز آنها بود.
وي خاطرنشان كرد: سنجش كيفيت انواع نان سنتي توسط مركز پژوهش هاي شركت غله و خدمات بازرگاني دولتي ايران انجام مي شود كه زنجان رتبه نخست را به نام خود رقم زد.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14 زنجان گفت: سنگك، بربري، تافتون و لواش نان هاي سنتي محسوب مي شوند.
ايزدي، هدف از سنجش كيفيت اين نان ها را پايش كارشناسي كيفيت نان بيان كرد و يادآورشد: دامنه اين آزمون همه استان هاي كشور را در برمي گيرد.
وي تاكيد كرد: بر اساس استاندارد شماره 2628 نان هاي سنتي، شكل نان، ويژگي هاي سطح رويي و زيرين، رنگ، بافت، قابليت جويدن، عطر و بو و طعم از موارد مورد بررسي در كيفيت نان است.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14 زنجان گفت: موارد غيرقابل پذيرش و بر اساس استاندارد 2628 مواد خارجي، جوش شيرين و كپك زدگي است
ايزدي اظهار كرد: با سنجش كيفيت بستر رقابت براي توسعه و افزايش كيفيت اين ماده غذايي پر مصرف و با اهميت در سبد غذايي خانوارها فراهم شده است.
به گزارش ايرنا، استان زنجان داراي 612 واحد نانوايي فعال دارد كه از اين تعداد 362 واحد لواش، 161 واحد بربري، 88 واحد سنگك و يك واحد تافتون است.
7325/6085
خبرنگار: حديث ابوالحسني ** انتشار دهنده: رويا رفيعي
![نان زنجان، رتبه نخست كيفيت در كشور را كسب كرد نان زنجان، رتبه نخست كيفيت در كشور را كسب كرد](https://img9.irna.ir/old/Image/1396/13960804/82709109/N82709109-71951076.jpg)
زنجان - ايرنا - مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14 زنجان گفت: انواع نان هاي سنتي زنجان رتبه نخست كيفيت نان را در بين 31 استان كشور كسب كرد.